Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Finantelor in GuvernulTAU: Anca Paliu Dragu, de la BNR la Comisia Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor in GuvernulTAU: Anca Paliu Dragu, de la BNR la Comisia Europeana

Anca Paliu Dragu, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru portofoliul Finantelor, si-a inceput cariera la BNR si a continuat ca economist la biroul local al Fondului Monetar International timp de 11 ani, pana la inceputul anului 2013, cand a. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus al Finantelor

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice. Paliu Dragu a fost recrutata din 2013 de Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI 2001-2013). Intre 1996-2001, Paliu Dragu a fost economist in cadrul Bancii Nationale. Vezi in atasament CV-ul Ancai Paliu Dragu.

Anca Paliu Dragu, analist economic la Comisia Europeana, propusa pentru postul de ministru al Finantelor

Anca Paliu Dragu, 42 de ani, in prezent economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, va fi propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Paliu Dragu a fost recrutata din 2013 de Comisia Europeana, dupa ce in timp de 11 ani a lucrat in cadrul biroului de la Bucuresti al FMI 2001-2013). Intre 1996-2001, Paliu Dragu a fost economist in BNR.

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

CV-ul Ancai Paliu Dragu, propusa pentru Ministerul Finantelor Publice

Anca Paliu Dragu, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru Ministerul Finantelor Publice, este analist economic in cadrul Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene.

Dacian Ciolos, discutie cu ministrul Finantelor. Cand va fi gata bugetul pe 2016

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a discutat, vineri, la sediul Guvernului, cu ministrul Finantelor, Dacian Ciolos, despre legea bugetului de stat pe 2016. La discutii au fost prezenti si prim-ministrul interimar Sorin Cimpeanu si ministrul Fondurilor Europene Marius Nica.

Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul desemnat al Finantelor

Anca Paliu Dragu are 42 de ani si este in prezent economist in cadrul Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene. Anterior, Anca Dana Paliu Dragu a fost economist, Fondul Monetar.

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat echipa de ministri

Vicepremierii propusi sunt Costin Grigore Borc si Vasile Dancu *ACTUALIZARE 14:30 Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat, astazi, echipa de ministri, intr-o conferinta de presa, la Camera Deputatilor. Astfel, lista membrilor Guvernului propusa de Dacian Ciolos este: Vicepremier si Ministrul Economiei: Costin Grigore Borc Vicepremier si Ministrul Dezvoltarii: Vasile Dancu Ministrul Afacerilor Externe: Lazar Comanescu Ministrul Afacerilor Interne: Petre Toba Ministrul Agriculturii: Achim Irimescu Ministrul Apararii Nationale: Mihnea Motoc Ministrul Culturii: Vlad Alexandrescu Ministrul Energiei: Victor Vlad Grigorescu Ministrul Educatiei: Adrian Curaj Ministrul Finantelor Publice: Anca Paliu Dragu Ministrul Fondurilor Europene: Aura Carmen Raducu Ministrul Justitiei: Cristina Guseth Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: Cristiana Pasca Palmer Ministrul Muncii: Claudia Anca Moarcas Ministrul pentru Societatea Informationala: Marius Raul Bostan Ministrul Sanatatii: Andrei Baciu Ministrul Tineretului si Sportului: Elisabeta Lipa Ministrul Transporturilor: Marian Costescu Ministrul pentru Dialog Social: Violeta Alexandru Seful Cancelariei Primului Ministru: Ioan Dragos Tudorache Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Preturindeni: Dan Stoenescu Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul si Societatea Civila: Cristian Ciprian Bucur.

O economista de la Comisia Europeana, propusa pentru Ministerul de Finante

Propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor va fi Anca Paliu Dragu, economista in cadrul Directorarului general de economie si finante al Comisiei Europene, potrivit unor surse citate de Hotnews.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )