Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul Guvern, despre risipa si problemele din Sanatate. Costache: Vom verifica stadiul spitalelor regionale Vicepremierul Turcan: Am gasit un deficit de 3 mld. lei Premierul Orban: Nu sunt bani de salarii

B1 B1,
Noul Guvern, despre risipa si problemele din Sanatate. Costache: Vom verifica stadiul spitalelor regionale Vicepremierul Turcan: Am gasit un deficit de 3 mld. lei Premierul Orban: Nu sunt bani de salarii

Raluca Turcan a anuntat, joi dimineata, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Sanatatii de catre Victor Costache, ca, dupa primele noua luni,Fondul National Unicde Asigurari. continuă pe B1

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Budai, despre cresterile de pensii si salarii pe care trebuie sa le faca noul guvern: Sper sa reuseasca

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a declarat marti la predarea stafetei catre noul ministru Violeta Alexandru ca noul guvern va trebui sa respecte legea salarizarii si Legea pensiilor, inclusiv in privinta majorarilor programate si ca spera ca noul Executiv sa reuseasca acest lucru.

Viorica Dancila, anunt despre spitalele regionale: Noul Guvern are totul pregatit si sper sa continue demersurile noastre

Premierul demis Viorica Dancila i-a multumit luni, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului Sanatatii Sorina Pintea pentru modul in care a actionat in cazul spitalelor regionale, precizand ca noul Guvern.

Banca Mondiala a anuntat ca este pregatita sa sustina noul guvern al Libanului

Banca Mondiala a anuntat miercuri ca este pregatita sa sustina noul guvern din Liban, avertizand ca tara trebuie sa combata urgent criza economica care se agraveaza pe zi ce trece, transmite Reuters.

Noul Guvern spune ca va creste salariul minim din 2020

Noul Guvern va creste cu siguranta salariul minim brut pe tara de la 1 ianuarie 2020, insa va lansa si o analiza pentru determinarea unei proceduri de stabilire a cresterii salariului minim, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

Kelemen Hunor: Noi, cei de la UDMR, nu asteptam minuni de la noul guvern. Asteptam insa o guvernare responsabila

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, luni, in Parlament, ca Uniunea nu asteapta minuni de la noul guvern, insa asteapta o guvernare responsabila fata de fiecare cetatean. insa adevarata responsabilitate, sa nu compromiteti intr-un an de zile sansele unei guvernari de centru dreapta pe termen lung, va apartine in totalitate, a spus Kelemen.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

Prefectul de Vaslui a demisionat: Aceste functii sunt vremelnice. Lasam noul guvern sa-si numeasca noul prefect

Eduard Popica, prefectul judetului Vaslui, si-a anuntat marti, 5 noiembrie, demisia din functie, precizand ca este un gest firesc venit ca urmare caderii guvernului care l-a sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )