Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noul Mercedes-Benz Clasa S, disponibil in Romania incepand cu luna august

Adevărul Adevărul,
Noul Mercedes-Benz Clasa S, disponibil in Romania incepand cu luna august

Cea mai dorita limuzina premium, Mercedes-Benz Clasa S, a ajuns in sfarsit in Romania. Preturile pentru etalonul segmentului incep de la 84. 940 euro cu TVA inclus. continuă pe Adevărul

Noul Mercedes-Benz Clasa S este disponibil in Romania

Noul Mercedes-Benz Clasa S este disponibil in Romania la un pret de pornire de 85. 000 euro cu TVA pentru modelul diesel S 350 BlueTEC cu ampatament scurt.

FOTOGALERIE Mercedes-Benz GLA, cel mai mic SUV al Daimler, debuteaza la Frankfurt

Mercedes-Benz GLA, cel mai mic SUV al marci premium germane, debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt 10-22 septembrie). GLA va fi disponibil in showroom-uri incepand cu prima parte a anului 2014 si va concura pe piata cu modele ca BMW X1, Range Rover Evoque si Audi Q3.

Mercedes-Benz Romania livreaza 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus

Mercedes-Benz Romania, impreuna cu Centrul Autorizat de Vanzare si Service Autoklass Chitila, si Mediplus, parte a grupului A and D Pharma, au incheiat un contract pentru vanzarea si livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter, se arata intr-un comunicat de presa.

Mercedes-Benz Romania livreaza 145 de autovehicule Sprinter catre Mediplus

Mercedes-Benz Romania, impreuna cu Centrul Autorizat de Vanzare si Service Autoklass Chitila, si Mediplus, parte a grupului AD Pharma, au incheiat un contract pentru vanzarea si livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter.

FOTO NOUL Mercedes GLA. Nemtii isi completeaza gama cu un baby-SUV!.

Mercedes a lansat primele imagini oficiale cu noul SUV de clasa compacta, GLA, care pare sa pastreze in detaliu aspectul conceptului omonim, prezentat in cadrul Salonului de la Shaghai. Un SUV lifestyle, GLA va intra in competitie directa cu modele ca Audi Q3 sau viitorul BMW X4, respectiv Range Rover Evoque. Clientii SUV-urilor cu pretentii, lifestyle, vor avea de ales dintr-o gama tot mai mare, care de aceasta data si-a mai adaugat un nume. Mercedes GLA este cel mai mic SUV de la Mercedes, .

Test Drive Wall-Street: Mercedes-Benz Viano, 7 locuri la business class

Mercedes-Benz Viano poate fi in acelasi timp un vehicul de familie si unul pentru calatorii de afaceri. Realizat pe platforma modelului comercial Vito, Viano a fost lansat in 1996, iar acum este la a doua generatie.

Fondurile opcvm locale si straine distribuite in Romania in luna iulie 2013

Fondurile opcvm locale si straine distribuite in Romania in luna iulie 2013.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )