Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noul ministru al Cercetarii nu crede in evolutie, iar teoria lui e fantastica

Playtech Playtech,
Noul ministru al Cercetarii nu crede in evolutie, iar teoria lui e fantastica

Viorica Dancila a venit cu o propunere pentru ocuparea postului de Ministru al Cercetarii si Inovarii. intr-o maniera cat se poate de trista, alegerea ei a fost una complet neinspirata. Au trecut doar cateva zile de cand s-a vehiculat ca Nicolae Hurduc va fi propunerea PSD la pozitia de Ministru al Cercetarii si Inovarii. intre [] . continuă pe Playtech

Iohannis: Nicolae Hurduc, noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, informeaza Administratia Prezidentiala. Nicolae Hurduc este.

Nicolae Hurduc este noul ministru al Cercetarii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Nicolae Hurduc in functia de ministru al Cercetarii si Inovarii, potrivit Administratiei Prezidentiale. Premierul Viorica Dancila a.

Noul ministru al Cercetarii nu crede ca omul se trage din maimuta: Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. Mie mi suna mai interesant

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propunerea pentru ministerul Cercetarii, a declarat, intr-un interviu din luna septembrie a acestui an ca nu accepta teoria evolutionista ca omul se trage din maimuta si ca prefera o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor.

Noul ministru al Cercetarii nu crede n evolutionism: Este o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. Mie mi suna mai interesant

Profesorul universitar Nicolae Hurduc, propunerea pentru ministerul Cercetarii, a declarat, intr-un interviu din luna septembrie a acestui an ca nu accepta teoria evolutionista ca omul se trage din maimuta si ca prefera o teorie a lumilor paralele, care spune ca noi am veni din viitor. PLUS Ce a spus Hurduc atunci cand, pe Facebook, i s-a cerutsa-l ia inapoi pe Tudorel Toader, tot decan la o facultate din Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )