Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul ministru grec de Finante: Elenii cred ca merita ceva mai bun si nu pot accepta un acord neviabil

B1 B1,
Noul ministru grec de Finante: Elenii cred ca merita ceva mai bun si nu pot accepta un acord neviabil

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante, a declarat intr-o prima interventie publica faptul ca elenii au dat de inteles la referendum ca merita ceva mai bun si nu vor accepta o solutie. continuă pe B1

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de Finante: Este educat la Oxford si coordoneaza din aprilie negocierile Greciei cu creditorii

Euclid Tsakalotos, noul ministru de Finante al Greciei, are 55 de ani si coordoneaza din aprilie negocierile cu creditorii internationali, el fiind un economist format la Universitatea britanica Oxford.

Euclid Tsakolotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakolotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakalotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Cine este Tsakalotos, noul ministru grec al Finantelor. El crede ca Grecia ar trebui sa ramana in zona euro

Euclides Tsakalotos incheie - prin depunerea juramantului de ministru al Finantelor - tranzitia Atenei catre un stil de negociere mai conciliant cu creditorii internationali, relateaza DPA in pagina electronica.

Cine este noul ministru de Finante al Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras l-a numit pe Euclid Tsakalotos, seful negociatorilor cu creditorii internationali, in functia de ministru al Finantelor, in locul lui Yanis Varoufakis, scrie The Guardian.

Primele declaratii ale noului ministru de Finante al Greciei: Nu putem accepta un acord neviabil

Grecii au dat de inteles la referendum ca merita ceva mai bun si ca nu vor accepta o solutie neviabila, a declarat luni noul ministru de finante al Greciei, Euclid Tsakalotos, in prima sa interventie publica.

Varoufakis demisioneaza din functia de ministru de finante

ACTUALIZARE 11:48 Conferinta telefonica intre Juncker, Eurogrup si BCE Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va sustine o conferinta telefonica impreuna cu Eurogrup si Banca Centrala Europeana BCE) in aceasta dimineata. * China crede ca Grecia va ramane in zona euro * Randamentele obigatiunilor din Marea Britanie, refugiu pentru investitori * Randamentele obligatiunilor grecesti cresc puternic * Coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, favoritul pentru Ministerul grec de Finante * Iohannis: Este foarte important sa se caute in continuare cai pentru a iesi din criza * Euro scade usor fata de dolar * Actiunile bancilor, in cel mai mare declin * Mii de greci au sarbatorit toata noaptea, la Atena, rezultatul referendumului * Bursele europene scad, urmand trendul celor din Asia * Serbia ia in considerare inasprirea restrictiilor impuse subsidiarelor bancilor din Grecia * Bursele chinezesti, pe crestere dupa masurile exceptionale luate de autoritati * Reuters: BCE va mentine actualul nivel restrictionat al finantarii acordate bancilor din Grecia * Grecia cere majorarea plafonului de urgenta pentru banci * O delegatie greaca va sosi luni la Bruxelles pentru a relua negocierile cu creditorii internationali * Liberalii si socialistii din PE cer reluarea negocierilor cu Tsipras * Comisia Europeana respecta rezultatul referendumului grec * Donald Tusk a convocat un summit extraordinar, marti, la Bruxelles, cu liderii din zona euro * O conferinta telefonica pe tema Greciei va avea loc luni intre Juncker, Tusk, Draghi si Dijsselbloem * Alexis Tsipras: Grecia va incerca sa gaseasca o solutie mai sanatoasa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )