Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este noul ministru de Finante al Greciei

România Liberă România Liberă,
Cine este noul ministru de Finante al Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras l-a numit pe Euclid Tsakalotos, seful negociatorilor cu creditorii internationali, in functia de ministru al Finantelor, in locul lui Yanis Varoufakis, scrie The Guardian. continuă pe România Liberă

Cine este noul ambasador al Olandei in Romania

Stella Ronner-Grubacic a fost numita ambasador al Olandei in Romania si R. Moldova, iar Matthijs van Bonzel va fi ambasador in Spania, acesta anuntand pe Facebook ca va parasi Bucurestiul in septembrie.

Euclid Tsakolotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakolotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante (VIDEO)

Euclid Tsakalotos, coordonatorul negocierilor cu creditorii internationali, este noul ministru grec de finante, informeaza B1 TV. Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, si-a anuntat luni dimineata demisia,.

Cine este Tsakalotos, noul ministru grec al Finantelor. El crede ca Grecia ar trebui sa ramana in zona euro

Euclides Tsakalotos incheie - prin depunerea juramantului de ministru al Finantelor - tranzitia Atenei catre un stil de negociere mai conciliant cu creditorii internationali, relateaza DPA in pagina electronica.

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de Finante: Este educat la Oxford si coordoneaza din aprilie negocierile Greciei cu creditorii

Euclid Tsakalotos, noul ministru de Finante al Greciei, are 55 de ani si coordoneaza din aprilie negocierile cu creditorii internationali, el fiind un economist format la Universitatea britanica Oxford.

Noul ministru grec de Finante: Elenii cred ca merita ceva mai bun si nu pot accepta un acord neviabil

Euclid Tsakalotos, noul ministru grec de finante, a declarat intr-o prima interventie publica faptul ca elenii au dat de inteles la referendum ca merita ceva mai bun si nu vor accepta o solutie.

Basescu: Premierul grec este un ticalos

Razvan Dumitrescu a prezentat in cadrul emisiunii Subiectiv, declaratia lui Traian Basescu despre premierul grec.

Premierul grec, Alexis Tsipras, sustinut de cinci partide, dintre care trei sunt din opozitie

Trei partide de opozitie au semnat o declaratie de sustinere a premierului Alexis Tsipras in vederea negocierii unui nou plan de salvare cu creditorii, potrivit anuntului facut luni de ministrul grec al Apararii,.

Martin Schultz: Nu mai exista nicio baza pentru a negocia cu guvernul condus de Tsipras. Premierul grec se insala crezand ca poate exista o oferta mai buna

Nu mai exista nicio baza pentru a negocia cu executivul elen condus de premierul Alexis Tsipras, potrivit presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Pietele.

Balan: Tinta PNL la locale, castigarea Primariei Bucuresti. Cine este candidatul potrivit

Vicepresedintele PNL, deputatul Ioan Balan, afirma ca principalul obiectiv al liberalilor pentru alegerile locale de anul viitor este castigarea Primariei Bucuresti, considerand ca Alina Gorghiu ar fi cel mai bun candidat, si face precizari si despre principalii candidati din regiunea Nord-Est.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )