Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noul primar Coliban a fost exmatriculat din facultate dar spune c-a terminat-o

România Liberă România Liberă,
Noul primar Coliban a fost exmatriculat din facultate dar spune c-a terminat-o

Noul primar al municipiului Brasov, Allen Coliban, a fost exmatriculat de la Facultatea de Automatic. continuă pe România Liberă

Allen Coliban explica exmatricularea sa din facultate: A trebuit sa se mute la Brasov, pentru a o ingriji pe bunica sa

Primarul Brasovului, Allen Coliban, spune ca exmatricularea sa de la Facultatea de Automatica si Calculatoare s-a produs ca urmare a faptului ca nu si-a dat licenta si ar fi trebuit sa exhivaleze doua laboratoare, in contextul in care se hotarase sa se mute la Brasov, pentru a o ingriji pe bunica sa bolnava.

Ce masina are Nicusor Dan. Asa a aparut noul primar in prima zi de mandat

Dupa imaginile aparute in presa cu Citroen-ul BX din 1986 lasat sa rugineasca intr-o parcare din cartierul bucurestean Militari, iata ca Nicusor Dan si-a schimbat masina. Cum a aparut noul primar al Capitalei in prima zi de mandat?! S-a aflat ce masina conduce acum Nicusor Dan in urma cu doar cateva saptamani, toata lumea vorbea .

Un politist a murit de COVID-19 in ziua in care un coleg de-al sau a fost inmormantat din acelasi motiv: Cate familii vor mai trebui sa-si planga mortii?

Tragedie in Gorj, acolo unde Cristian Zanfira, un politist din cadrul IPJ Gorj, a murit duminica seara dupa ce fusese infectat cu Covid-19. Barbatul a lasat in urma lui o sotie indurerata si un copil fara tata. Ministrul Vela, luat la raspundere de colegii politistului Moartea lui Cristian Zanfira a venit ca un fulger, asta .

Minciuna grosolana in CV-ul lui Allen Coliban, primarul Brasovului. Cum sa spui ca esti absolvent, dar sa figurezi ca ai fost exmatriculat? Sper sa se sesizeze si Parchetul (FOTO)

Allen Coliban, primarul Brasovului, este acuzat ca a mintit in legatura cu faptul ca ar fi absolvit Facultatate de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, in conditiile in care, in ciuda datelor trecute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )