Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

B1 B1,
Noul Teatru National din Bucuresti are cele mai multe sali din lume, dar nu sunt suficienti tehnicieni pentru ele

Noul Teatru National din Bucuresti, care poate primi din acest weekend peste 2. 000 de spectatori, are cele mai multe sali din lume, sapte, din care una se poate transforma complet, iar alta este in aer liber,. continuă pe B1

VIDEO Cele mai frumoase minute ale Bucurestiului: dimineata de Paste

Dimineata primei zile de Paste aduce linistea in Bucuresti. in nicio alta zi strazile Capitalei nu sunt atat de putin populate. Bucurestenii au plecat de vineri sa petreaca Pastele la tara sau dorm dupa noaptea alba la biserica.

Harta lumii cu cele mai bune tari in care ai sansa sa fii condus de o femeie

O harta a lumii in care apar reprezentate cele mai bune locuri in care ai sansele cele mai mari sa fii condus de o femei a fost realizata de Expert Market. Potrivit acesteia, zona in care cele mai multe femei sunt la putere este America Centrala, Jamaica aflandu-se pe primul loc in cazul numarului de femei manager.

Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. 5 destinatii inedite

Pentru familiile cu copii care vor sa se bucure de frumusetea Greciei si de tot confortul necesar exista mai multe hoteluri care pot asigura un sejur de vis. Aici, cei mici se pot juca in voie si in siguranta in locuri special amenajate, iar parintii se vor putea relaxa pe plaja sau la piscina hotelului. intreaga familie va beneficia de cazare in camere spatioase si de mancare buna, in cele mai bune hoteluri de familie din Grecia.

Cele mai bune filme de dragoste in 2015

Cele mai bune filme de dragoste in 2015. Pe langa peliculele imbibate de actiune, anul 2015 rezerva si o serie de lungmetraje in care dragostea se afla in prim-plan. O selectie a celor mai bune filme de dragoste in 2015 aduna nume precum Love, Rosie, Cel mai lung drum, Secretul lui Adaline si Orase de hartie.

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: ce dorinte ascunse le fac sa arda de placere

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Femeile, ca si barbatii, pot avea o imaginatie bogata cand vine vorba de placeri sexuale. Dar care sunt acele dorinte erotice secrete care le fac pe femei sa-si piarda mintile?.

Cele mai sanatoase fructe in cura de slabire

O cura de slabire trebuie sa aiba in meniu si fructe care au efecte benefice asupra organismului. Iata cateva dintre cele mai sanatoase fructe.

VIDEO Incidente intr-un troleibuz din Bucuresti intre doi pensionari si o femeie care folosea o tigara electronica

O femeie a fost lovita intr-un troleibuz din Bucuresti, dupa un schimb de replici generat de reprosurile unor persoane in varsta, aparent pensionari, care ii cereau sa nu mai traga dintr-o tigara electronica.

Cele mai bune tari in care poti trai. Zece tari in care progresul social este la cote maxime

Cele mai bune tari in care poti trai au inregistrat performante puternice in cadrul indexului progresului social pe fiecare dintre cele trei dimensiuni analizate: nevoile umane de baza alimentatie, medicamente), educatie scolarizare, acces la.

Top 11 cele mai ciudate servicii de care te poti bucura la hoteluri!

Gelurile de dus, sampoanele ori sapunurile gasite in camerele de hotel sunt deja ceva la ordinea zilei, astfel incat hotelierii au fost nevoiti sa inventeze servicii din ce in ce mai inedite pentru a reusi sa se diferentieze. Iata in continuare cateva dintre acestea! .

Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva durerilor poate creste riscul de infarct

Unul dintre cele mai utilizate medicamentele impotriva durerilor si a inflamatiilor, Ibuprofenul, poate creste riscul de infarct si de accident vascular cerebral AVC). Riscul exista insa numai atunci cand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )