Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Cele mai frumoase minute ale Bucurestiului: dimineata de Paste

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase minute ale Bucurestiului: dimineata de Paste

Dimineata primei zile de Paste aduce linistea in Bucuresti. in nicio alta zi strazile Capitalei nu sunt atat de putin populate. Bucurestenii au plecat de vineri sa petreaca Pastele la tara sau dorm dupa noaptea alba la biserica. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase invataturi ale duhovnicilor Romaniei despre inviere si Pasti: Crestinul n-are de ce sa se teama, daca are pe Mantuitorul Hristos langa el

Cei mai cunoscuti duhovnici ai Romaniei au dedicat mare parte din timpul petrecut in rugaciune si meditatie intelegerii semnificatiilor celor mai adanci ale sarbatorii Pastelui.

Cele mai frumoase invataturi ale duhovnicilor Romaniei despre inviere si despre Pasti

Cei mai cunoscuti duhovnici ai Romaniei au dedicat mare parte din timpul petrecut in rugaciune si meditatie intelegerii semnificatiilor celor mai adanci ale sarbatorii Pastelui.

Cele mai FRUMOASE MESAJE de Paste. URARI si SMS-uri frumoase de Paste

URARI si SMS-uri frumoase de Paste. Surprindeti-va rudele, prietenii si colegii cu cele mai frumoase mesaje de Paste. Iata cateva idei: .

Antena 3 transmite slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara

Antena 3 transmite, incepand cu ora 23:00, slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara, Manastirea Radu Voda, cea care adaposteste moastele Sfantului Nectarie.

Cele mai frumoase biserici de lemn din Romania

Cele mai frumoase biserici de lemn din Romania. in tara se pastreaza 1. 440 de biserici de lemn construite inainte de 1918, care formeaza un patrimoniu remarcabil pe plan mondial. Asezamintele monahale au ocupat, de-a lungul veacurilor, un loc central in civilizatia poporului roman, reprezentand singurele surse de cultura si au atins varful maxim de expresie a civilizatiei lemnului, specifica spatiului carpato-danubiano-pontic.

Antena 3 va transmite slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara

Antena 3 va transmite in aceasta seara, incepand cu ora 23:00, slujba de inviere de la una dintre cele mai frumoase manastiri din tara, Manastirea Radu Voda, cea care adaposteste moastele Sfantului.

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste: idei de facut acasa

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste. Perioada sarbatorilor de Paste, incarcata cu traditie, poate capata nuante de modernitate prin decoratiunile hand-made, realizate de cei indemanatici.

Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje originale de Paste 2015

De Paste vreti sa ii impresionati pe cei dragi prin urari si mesaje cat mai frumoase. Daca nu aveti inspiratie, puteti gasi aici cateva idei de mesaje si urari de Paste, unele haioase, altele emotionante.

Politicienii, piosi in Saptamana Mare. Care sunt cele mai mari PACATE ale alesilor

Ca mai toti credinciosii, parlamentarii s-au spovedit si ei in Saptamana Mare. Unii regreta ca s-au lasat ispititi de farmecele doamnelor din Parlament, altii ca s-au bucurat de raul dusmanilor. Iar.

Cele mai frumoase legende despre ouale colorate de Pasti

Sarbatoarea Pastelui este marcata in comunitatea romaneasca si in toata lumea ortodoxa de o primenire a caselor si gospodariilor, de slujbe speciale savarsite in biserica, dar si de o masa copioasa a carei vedeta este oul rosu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )