Libnet.ro
UNICEF

21:30

Novak Djokovic avanseaza in turul trei la Australian Open

România Liberă România Liberă,
Novak Djokovic avanseaza in turul trei la Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 2 mondial, s-a calificat fara probleme in turul al treilea a. continuă pe România Liberă

VIDEO Batranul si magia: Roger Federer, la pas in turul trei de la Australian Open

Filip Krajinovic 41 ATP) nu a avut tenisul necesar pentru a-l incurca macar sporadic pe Roger Federer, marele campion elvetian aratand o pofta de tenis incredibila la cei 38 de ani. Castigator de sase ori la Melbourne, Roger a obtinut calificarea in turul al treilea dupa un succes in minimum de seturi: 6-1, 6-4, 6-1.

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

Novak Djokovic atinge o borna istorica in tenis

Jucatorul sarb s-a calificat dupa un meci de patru seturi in turul secund la Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, marti, la Melbourne, pe americanca Jennifer Brady, cu 7-5 5), 6-1.

Sorana Cirstea, calificata in turul secund la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open,.

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

Imaginile zilei: S-a inscris Spider-Man la Australian Open?

Nu a stat prea mult pe teren, dar a fost timp suficient pentru a ne arata inca o data daca mai era necesar) cat de mult se poate intinde. Foto reporterii numerosi prezenti pe Rod Laver Arena l-au surprins pe Novak Djokovic in ipostaze in care pare mai degraba ca il interpreteaza pe Spider-Man decat ca joaca tenis. Sarbul are multe calitati, dar elasticitatea pare una dintre cele mai bune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )