Libnet.ro
UNICEF

15:01

Wimbledon Roger Federer si Novak Djokovic vor juca finala turneului/ Mai poate castiga Federer un Mare Slem?

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon Roger Federer si Novak Djokovic vor juca finala turneului/ Mai poate castiga Federer un Mare Slem?

Roger Federer s-a calificat vineri in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon, unde urmeaza sa il intalneasca pe tenismenul sarb Novak Djokovic, informeaza AFP. Federer l-a invins in semifinale pe pe canadianul Milos Raonic 6-4, 6-4, 6-4). Tenismenul sarb Novak Djokovic, locul 2 ATP si cap de serie numarul 1, l-a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 2), 7-6 7), pe jucatorul bulgar Grigor Dimitrov, locul 13 ATP si cap de serie numarul 13, calificandu-se pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Roger Federer, in finala! Va juca duminica impotriva lui Djokovici

Roger Federer s-a calificat in finala Grand Slamului de la Londra, dupa o victorie scurta, in trei seturi, in fata canadianului Milos Raonic.

Wimbledon: Roger Federer va juca duminica finala impotriva lui Djokovici

Roger Federer s-a calificat in finala Grand Slamului de la Londra, dupa o victorie scurta, in trei seturi, in fata canadianului Milos Raonic.

Wimbledon Roger Federer s-a calificat in semifinale

Roger Federer cap de serie nr. 4) s-a calificat miercuri in semifinalele turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce l-a invins in sferturi pe compatriotul sau Stanislas Wawrinka, scor 3-6 7-6 5) 6-4 6-4. Vezi in articol programul semifinalelor pe tabloul masculin.

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in sferturi

Roger Federer favorit patru) s-a calificat, marti, in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, fostul lider mondial trecand fara nicio emotie de Tommy Robredo cap de serie numarul 23).

Roger Federer si Novak Djokovici, in finala de la Wimbledon

Tenismanul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 4, s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, relateaza Mediafax. Federer a obtinut calificarea dupa ce a trecut in semifinale de canadianul Milos.

Novak Djokovic s-a calificat in finala de la Wimbledon, dupa o lupta stransa cu Grigor Dimitrov: Cei doi au cazut simultan pe teren (FOTO)

Novak Djokovic s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Wimbledon, dupa o partida extrem de dificila disputata impotriva lui Grigor Dimitrov. Tenismenul sarb a reusit sa se impuna in fata.

Tenis: Roger Federer s-a calificat in semifinale la Wimbledon

Elvetianul Roger Federer, septuplu castigator al turneului de la Wimbledon, s-a calificat in semifinalele competitiei londoneze, relateaza AFP. Federer a reusicat calificarea dupa ce a trecut de compatriotul.

Novak Djokovic va reveni pe prima pozitie a clasamentul ATP, in cazul in care va castiga turneul de la Wimbledon

Rafael Nadal a fost eliminat in optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, iar acest lucru l-ar putea costa primul loc in ierarhia ATP. In cazul in care Novak Djokovic se va impune pe iarba londoneza, sarbul va urca pe prima pozitie a clasamentului din circuitul masculin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )