Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un numar de sase persoane care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, retinute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un numar de sase persoane care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, retinute

Un numar de sase persoane suspectate de mai multe fapte de inselaciune, furt si uzurpare de calitati oficiale. au fost retinuite de Politia Capitalei. Suspectii, care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, ar fi mers la sediile mai multor firme si, sub pretextul ca fac controale, solicitau diverse sume de bani sau chiar sustrageau bunuri, profitand de neatentia angajatilor, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti: Sase persoane care pretindeau ca sunt inspectori ai Protectiei Consumatorilor, retinute. Acestea cereau bani de patroni sau sustrageau bunuri

Sase persoane suspectate de mai multe fapte de inselaciune, furt si uzurpare de calitati oficiale. au fost retinuite de Politia Capitalei. Suspectii, care pretindeau ca sunt inspectori de la Protectia Consumatorului, ar fi mers la sediile mai multor firme si, sub pretextul ca fac controale, solicitau diverse sume de bani sau chiar sustrageau bunuri, profitand de neatentia angajatilor, transmite News. ro.

Sase persoane, ranite intr-o explozie la o uzina chimica din Germania

Cel putin sase persoane au fost ranite, joi, ca urmare a unei explozii care a avut loc la o uzina chimica din vestul Germaniei.

Tulcea: Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule

Sase persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN 22, in judetul Tulcea, si in care au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara. Pentru scoaterea uneia dintre victime din autovehicul a fost.

Accident GRAV: Sase persoane au ajuns la spital (FOTO)

Accident grav in comuna Baia, din judetul Tulcea. Un autoturismsi un microbuz au fost implicate, sase persoane fiind ranite in urma impactului. in timpul manevrei de depasire,.

Accident teribil in Bacau! Doua persoane, care s-au urcat intr-un taxi, au avut un sfarsit tragic

Accident ingrozitor in Bacau! Doua persoane, un barbat si o femeie, si-au pierdut viata dupa ce s-au urcat intr-un taxi. Acestia au facut accident din cauza unei tinere in varsta.

Tabara din Romania in care adolescentii sunt tratati si antrenati ca in armata

La tabara de la Agafton, judetul Botosani, se deruleaza un proiect unic in Romania destinat adolescentilor. Este vorba despre o tabara militara-pilot, in care peste 100 de tineri cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )