Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul cetatenilor care pleaca din tara este cu peste 42.000 mai mare decat al celor care vin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul cetatenilor care pleaca din tara este cu peste 42.000 mai mare decat al celor care vin

Peste 184. 000 de cetateni au plecat din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Institutului. continuă pe Wall-Street Ro

Anunt ingrijorator despre romanii care pleaca din tara

Peste 184. 000 de cetateni au plect din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o.

Cele mai mici preturi la carburanti sunt in regiunile in care nivelul de trai este scazut

Cele mai mici preturi la carburanti sunt in regiunile in care nivelul de trai este scazut, astfel ca, in Odorheiul Secuiesc, statiile Petrom au cel mai mic pret la motorina din tara, de 4,82 lei, informeaza.

Voia sa iasa din tara cu o parte din patrimoniul Romaniei. Ce au descoperit politistii in bagajul unui elvetian

Un cetatean elvetian a fost prins de politistii de frontiera, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, in timp ce incerca sa scoata din tara aproape 350 de monede despre care se banuieste ca fac parte din.

Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Zgonea mai sustine ca se impune o analiza serioasa asupra oportunitatii implementarii acestui sistem si pentru cetatenii din tara.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut: Aceste valuri de imigranti care pleaca de acolo nu pleaca de bine, ci de rau. Oamenii acestia trebuie primiti cu bunatate

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat miercuri ca imigrantii din Africa sau Asia, care se indreapta spre statele Uniunii Europene trebuie primiti cu bunatate, pentru ca nu au plecat de bine.

Trei astronauti au inceput o calatorie de 48 de ore pentru a ajunge pe Statia Spatiala / Primul danez care pleaca in spatiu a luat cu el o carte de Kierkegaard si 26 de piese Lego

Trei astronauti imbarcati la bordul unei navete spatiale rusesti Soyuz au inceput miercuri o calatorie neobisnuit de lunga de 48 de ore in spatiu pentru a ajunge la Statia Spatiala Internationala ISS), dupa ce au decolat de pe cosmodromul Baikonur din Kazahstan, scrie AFP.

Valeriu Zgonea: E necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta. Se impune o analiza asupra oportunitatii implementarii sistemului si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea a precizat joi ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila. Totodata, presedintele.

Valeriu Zgonea sustine votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o.

Valeriu Zgonea, propunere pe Facebook pentru votul prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea spune ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila, el opinand totodata ca se impune o.

Solicitarea ferma a presedintelui CE pentru statele din UE. Este un gest important

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a indemnat joi statele membre sa accepte cel putin 100. 000 de refugiati, pentru a diminua presiunea pe care criza refugiatilor, ce se acutizeaza, o exercita asupra.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )