Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul de directii si de angajati din mai multe ministere, intre care cel al Transporturilor si cel al Muncii, a fost redus

Adevărul Adevărul,
Numarul de directii si de angajati din mai multe ministere, intre care cel al Transporturilor si cel al Muncii, a fost redus

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat reducerea numarului de directii si de angajati din mai multe ministere, intre care Ministerul Transporturilor si Comunicatiilor si Ministerul Muncii, spunand ca, dupa reducerea numarului de ministere, fiecare minister are sarcina de a propune restructurare. continuă pe Adevărul

Declaratie nefericita a lui Victor Costache: Datorita plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism Ministerul Sanatatii spune ca declaratiile au fost scoase din context

Declaratie nefericita a ministrului Sanatatii, Victor Costache, facuta in contextul explicatiilor privind proiectul de OUG ce ar urma sa extinda tratamentele din programele nationale de sanatate si la spitalele private. in timp ce vorbea despre numarul insuficient de centre pentru tratarea persoanelor cu tulburari din spectrul autist, in special copii, si oportunitatea ca acestea sa poata fi tratate si la clinici private, Victor Costache a afirmat ca Din pacate, datorita acestui fenomen tipic Romaniei, plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism.

Victor Costache, despre declaratia potrivit careia din cauza plecarilor parintilor avem din ce in ce mai multe cazuri de autism: La Socola, multi dintre copiii cu sindroame de tip autism au fost abandonati de parinti care au plecat in strainatate imi ce

Victor Costache si-a cerut scuze marti seara pentru declaratia potrivit careia datorita plecarilor persoanelor active in strainatate, avem din ce in ce mai multe cazuri de autism, subliniind ca medicii de la Socola i-au spus ca multi dintre copiii care au sindroame de tip autism au fost abandonati de parinti si au plecat in strainatate.

Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Parintii sunt ingrijorati pentru copiii lor din cauza gripei. Gabriela Firea a facut astazi un anunt care ii va afecta pe multi bucuresteni. Ce gradinite si scoli vor fi inchise. Se suspenda cursurile scolilor si gradinitelor in Bucuresti Anumite cursuri vor fi anulate, in scolile capitalei, din cauza gripei sau a problemelor aparute dupa decontaminare, .

Decizia Papei Francisc, dupa ce a aflat ca mai multe calugarite s-au prostituat. Este fara precedent

Cu toate ca renasterea omenirii a inceput cu femeia, a remarcat papa la omilie, femeile sunt in continuu umilite, batute, supuse violentei, induse sa se prostitueze si sa suprime viata pe care o poarta in san. Orice violenta comisa asupra femeii este o profanare a lui Dumnezeu, nascut din femeie. Totodata, daca din trupul unei .

Raonic, raspuns genial la intrebarea: Va castiga Djokovic mai multe Grand Slam-uri decat Nadal si Federer?

Canadianul Milos Raonic a fost primul jucator care si-a castigat biletul de acces in sferturile de finala de la Australian Open, duminica dimineata, iar la putin timp dupa aceea, a oferit un raspuns genial la intrebarea deja clasica a jurnalistilor: crezi ca Novak Djokovic isi va termina cariera avand mai multe titluri de Grand Slam decat Nadal si Federer?.

Barbat din Iedera, prins dupa ce a dat mai multe spargeri in Moreni. Ce au descoperit oamenii legii la perchezitii

Ulciorul nu merge de multe ori la apa. Un barbat din Iedera a fost prins dupa ce a dat mai multe spargeri in Moreni.

Stirile ProTV: Concedieri masive decise de Guvernul Orban. Sute de angajati din ministere vor disparea

Guvernul a decis, in sedinta de marti, reorganizarea a doua ministere, reducand de la 721 la 584 numarul angajatilor la Transporturi si de la 424 la 346 a angajatilor de la ministerul Muncii.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

MINISTERUL EDUCATIEI: Peste o mie de elevi au fost afectati de gripa si mai multe unitati din tara au fost inchise

Ministerul Educatiei a transmis, marti, ca, potrivit informarilor primite din partea inspectoratelor scolare, 25 de unitati din tara sunt inchise partial din cauza gripei, fiind afectati peste o mie de elevi.

Cursuri suspendate in mai multe unitati scolare din Bucuresti! Lista scolilor care se inchid

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucurestia anuntat marti ca si la alte unitati de invatamant din Capitala vor fi suspendate partial cursurile, din cauza gripei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )