Libnet.ro
UNICEF

19:15

Numarul masinilor din Romania a crescut cu 5,27%, in 2015

Antena3 Antena3,
Numarul masinilor din Romania a crescut cu 5,27%, in 2015

Parcul auto national din Romania insuma, la sfarsitul anului 2015, aproximativ 6,60 milioane de unitati, in crestere cu 5,27% fata de perioada similara a anului precedent, cand numara 6,27 milioane de. continuă pe Antena3

Aproape 19% dintre locuintele din Romania aveau asigurare obligatorie

Numarul politelor active de asigurare obligatorie a locuintei PAD) a crescut anul trecut cu 99. 625, la 1. 954, astfel ca, la finalul lunii decembrie, 18,7% dintre cele 8,5 milioane de locuinte din Romania aveau asigurare obligatorie, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID), societatea care emite acest tip de asigurari.

Australian Open: Programul de marti al sportivelor din Romania - Simona Halep vs Shuai Zhang, de la ora 10:00

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca pe Shuai Zhang, din China, locul 133 WTA. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, incepand de la ora 10:00 ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea cand vor evolua si celelalte sportive din Romania.

HARTA INTERACTIVA Stadiul lucrarilor pe fiecare autostrada din Romania. Ce tronsoane si cati kilometri ar putea fi deschisi circulatiei in 2016

In momentul de fata in Romania se lucreaza efectiv la aproape 150 de kilometri noi de autostrada, iar Compania de Autostrazi isi propune sa deschida traficul pe 95 de kilometri pana la finalul lui 2016, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. Cu toate acestea, problemele si blocajele existente in prezent pe anumite tronsoane contureaza o imagine mai putin optimista, in care pana la finalul anului reteaua de autostrazi din Romania sa mai adauge circa 75 de kilometri. Vezi in articol stadiul lucrarilor si stadiul financiar pentru fiecare proiect din tara.

Un nou jucator intra in acest an pe piata asigurarilor auto din Romania: Grawe promite preturi corect dimensionate si spune ca nu vrea sa-si creasca rapid cota de piata

Un nou asigurator va intra pe piata asigurarilor auto din Romania in acest an. Grawe Romania a anuntat luni ca a depus luna trecuta la ASF dosarele de autorizare pe doua clase de asigurare, respectiv CASCO si RCA. 'Pentru business-ul auto, conform strategiei noastre generale, vom ramane un asigurator cu preturi corect dimensionate in functie de acoperire si nu vom aplica o strategie de crestere rapida a cotei de piata - dorim o crestere organica, sanatoasa si profitabila. Cred ca se poate face profit din orice linie de business, cu conditia sa fie bine gestionata', a declarat Paul Swoboda, Presedintele Directoratului Grawe.

Consultari bilaterale in cazul Bodnariu intre agentiile pentru protectia copilului din Romania si Norvegia

Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ana Costea, a anuntat, marti seara, ca de saptamana viitoare vor incepe consultari bilaterale in cazul Bodnariu intre agentiile pentru protectia copilului din Romania si Norvegia pentru a se identifica solutiile posibile, scrie Agerpres.

Busteni, primul oras din Romania care va fi reabilitat termic in intregime. Capitala se apropie de un nou record

Busteni ar urma sa fie primul oras din Romania reabilitat termic in intregime, proces care ar urma sa se incheie in prima parte a acestui an. Un lot de inca sapte blocuri ar urma sa fie finalizat in primul semestru, ceea ce ar face ca orasul-statiune.

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

OLX.ro a fost in decembrie cel mai vizitat site din Romania. Site-ul de anunturi a decis sa introduca taxe pentru anunturile din categoria Auto

Site-ul de anunturi OLX. ro a avut un 2015 foarte bun, crescand mult mai ales pe partea de mobile unde au fost in medie 140. 000 descarcari/luna pentru cele trei aplicatii. In total sunt in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX. ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in pachet.

Fenomen astronomic rar vizibil din Romania. Va avea loc peste cateva zile

Cinci planete din Sistemul Solar - Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn - vor fi vizibile de pe Terra peste cateva zile, simultan, pentru prima data in ultimul deceniu, informeaza huffingtonpost. com. Sistemul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )