Libnet.ro
UNICEF

14:16

Oamenii lui Traian Basescu scot bani si de pe urma mortilor

Antena3 Antena3,
Oamenii lui Traian Basescu scot bani si de pe urma mortilor

Oamenii fostului presedinte, Traian Basescu, castiga bani si din cimitire. Baietii destepti castiga bani din orice, iar mortii sunt o sursa sigura de venituri. continuă pe Antena3

Traian Basescu multumeste ironic justitiei pentru ca a facut dreptate in problema inregistrarii Miscarii Populare

Fostul presedinte Traian Basescu a multumit ironic justitiei din Romania pentru ca a facut dreptate in ceea ce priveste inregistrarea Miscarii Populare. Basescu a afirmat, la Alba Iulia, ca, astfel, membrilor partidului le va fi mai usor sa promoveze formatiunea.

Traian Basescu: in Romania mor mii de oameni datorita infectiilor pe care le contacteaza in spitale

Fostul presedinte al Romaniei, traian Basescu, a declarat sambata, la Sibiu, ca mii de oameni mor in Romania din cauza infectiilor contactate in spitale, fapt pe care l-a spus public inca din 2009.

Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca o lasa rece o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, acesta fiind epuizat politic si ca nu o nelinisteste nici o eventuala candidatura a .

Traian Basescu: Numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica

Traian Basescu a postat, astazi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a declarat ca numirea in functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui.

Ce intentii are Traian Basescu cu PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu mai are obiective politice personale, dar ar mai vrea sa transfere formatiunii sale actuale mentalitatea de invingator.

Traian Basescu: E nevoie de PMP pentru ca PSD si PNL sunt acoperite de neputinta de a gasi un nou obiectiv de tara si de neincrederea romanilor

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat ca formatiunea politica in fruntea careia se afla, PMP, se dovedeste a fi una viabila, in contextul in care tara are nevoie de un.

Traian Basescu, despre alegerile din 6 iunie

Traian Basescu, despre alegerile din 6 iunie .

Traian Basescu, despre unirea cu Republica Moldova: Probleme avem cu Parlamentul de la Chisinau

Fostul sef al statului Traian Basescu este de parere ca unirea cu Republica Moldova poate fi infaptuita si ca singurul obstacol ar fi Parlamentul de la Chisinau, arata agerpres. ro. Va asigur.

Traian Basescu: in Romania mor mii de oameni din cazuza infectiilor pe care le contacteaza in spitale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Sibiu, ca mii de oameni mor in Romania din cauza infectiilor contactate in spitale, fapt pe care l-a spus public inca din 2009.

Traian Basescu povesteste cum a ajuns in anul 2000 primar general. Cum l-a batut pe Sorin Oprescu, desi Partidul Democrat avea doar 4 la suta in sondaje

Traian Basescu a povestit sambata, la Sibiu, cum a reusit sa castige in anul 2000 Primaria Capitalei desi atunci cand a intrat in competitia electorala nimeni nu i-a dat nicio sansa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )