Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica

B1 B1,
Traian Basescu: Numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica

Traian Basescu a postat, astazi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a declarat ca numirea in functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui. continuă pe B1

Basescu: Numirea lui Dan Mihalache ca ambasador in Marea Britanie este o mare eroare diplomatica

Fostul presedinte Traian Basescu considera numirea lui Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei in Marea Britanie drept o mare eroare diplomatica.

Dan Mihalache, propus ambasador in Marea Britanie, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor de politica externa din Parlament

Dan Mihalache a primit aviz favorabil in Comsiiile pentru politica externa din Parlament. Seful Cancelariei Prezidentiale ar urma sa preia postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie,.

Ce prioritati are Dan Mihalache, ca ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Dan Mihalache, avizat de Comisiile parlamentare reunite de politica externa pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, a declarat ca doreste aprofundarea parteneriatului strategic dintre cele doua state, care functioneaza excelent pe dimensiunea politica, pe armonizarea unor pozitii, pe dimensiunea strategica, militara si pe componenta serviciilor de informatii.

Traian Basescu il trimite in Africa pe Dan Mihalache

Traian Basescu critica dur numirea fostului consilier prezidential Dan Mihalache in functia de ambasador in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si propune ironic trimiterea acestuia ca di.

Dan Mihalache, propunerea lui Iohannis pentru functia de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, audiat luni de Comisiile reunite de politica externa

Comisiile reunite pentru politica externa din Parlament ii vor audia, luni, pe cinci dintre cei 19 ambasadori propusi de Klaus Iohannis. Printre acestia se afla si Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, care ar urma sa preia un post de diplomat in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Dan Mihalache, audiat azi in Parlament pentru postul de ambasador in Marea Britanie

Comisiile reunite pentru politica externa din Parlament ii vor audia, luni, pe cinci dintre cei 19 ambasadori propusi de Klaus Iohannis. Printre acestia se afla si Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, care a fost propus de Klaus Iohannis pentru postul de ambasador in Marea Britanie.

Dan Mihalache a primit aviz pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Dan Mihalache, in prezent sef al Cancelariei prezidentiale, a fost avizat luni de comisiile parlamentare reunite de politica externa pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie, transmit surse din presa.

Dan Mihalache si alti patru ambasadori propusi de Klaus Iohannis, audiati luni in Parlament

Comisiile reunite pentru politica externa din Parlament ii vor audia, luni, pe cinci dintre cei 19 ambasadori propusi de Klaus Iohannis, printre acestia aflandu-se si Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, care ar urma sa preia un post de diplomat in Marea Britanie. Potrivit news. ro, comisiile reunite pentru politica externa se vor intruni la ora 12.

Ce intentii are Traian Basescu cu PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu mai are obiective politice personale, dar ar mai vrea sa transfere formatiunii sale actuale mentalitatea de invingator.

Traian Basescu multumeste ironic justitiei pentru ca a facut dreptate in problema inregistrarii Miscarii Populare

Fostul presedinte Traian Basescu a multumit ironic justitiei din Romania pentru ca a facut dreptate in ceea ce priveste inregistrarea Miscarii Populare. Basescu a afirmat, la Alba Iulia, ca, astfel, membrilor partidului le va fi mai usor sa promoveze formatiunea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )