Libnet.ro
UNICEF

16:45

Traian Basescu: in Romania mor mii de oameni din cazuza infectiilor pe care le contacteaza in spitale

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: in Romania mor mii de oameni din cazuza infectiilor pe care le contacteaza in spitale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Sibiu, ca mii de oameni mor in Romania din cauza infectiilor contactate in spitale, fapt pe care l-a spus public inca din 2009. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: in Romania mor mii de oameni datorita infectiilor pe care le contacteaza in spitale

Fostul presedinte al Romaniei, traian Basescu, a declarat sambata, la Sibiu, ca mii de oameni mor in Romania din cauza infectiilor contactate in spitale, fapt pe care l-a spus public inca din 2009.

Traian Basescu participa la lansarea candidatilor PMP din Sibiu. A fost intampinat cu paine, sare si tuica

Traian Basescu a ajuns in dimineata aceasta la Sibiu pentru lansarea candidatilor PMP la alegerile locale. La eveniment participa cateva sute de membri si simpatizanti.

Traian Basescu, dezvaluire de ultima ora. A fost victima unui atac informatic major

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a avut o interventie telefonica la Romania TV, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, ocazie folosita pentru a dezvalui ca a fost victima unui at.

Traian Basescu, despre alegerile din 6 iunie

Traian Basescu, despre alegerile din 6 iunie .

Traian Basescu, despre unirea cu Republica Moldova: Probleme avem cu Parlamentul de la Chisinau

Fostul sef al statului Traian Basescu este de parere ca unirea cu Republica Moldova poate fi infaptuita si ca singurul obstacol ar fi Parlamentul de la Chisinau, arata agerpres. ro. Va asigur.

Traian Basescu povesteste cum a ajuns in anul 2000 primar general. Cum l-a batut pe Sorin Oprescu, desi Partidul Democrat avea doar 4 la suta in sondaje

Traian Basescu a povestit sambata, la Sibiu, cum a reusit sa castige in anul 2000 Primaria Capitalei desi atunci cand a intrat in competitia electorala nimeni nu i-a dat nicio sansa.

VIDEO Gabriela Firea: Ideea mea de forta este aceea ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati/ Plus: De ce a cazut acordul de mediere in procesul cu Traian Basescu si ce spune azi despre declaratiile referitoare la familiile fara copii

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, sustine, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca ideea de forta cu care candideaza este ca o femeie face curat zilnic dupa mai multi barbati, testata si ca slogan de campanie. Au fost primari pana acum numai barbati si numai de dreapta, iar Bucurestiul este cel pe care il stim acum, adica in impas din foarte multe privinte, afirma Firea. Candidatul PSD mai spune ca Traian Basescu se va comporta in campanie ca un candidat, indiferent daca va intra sau nu in joc. In ce priveste acordul de mediere in procesul cu fostul presedinte, Firea afirma ca a picat din cauza unor conditii pe care le-a considerat inacceptabile, intre care si exprimarea unor scuze publice pentru afirmatiile in cazul Nana. Despre declaratia din campania din 2014 despre familiile fara copii: Mi-am cerut scuze si atunci si repet si acum regretul meu si scuzele mele. Nu vreau sa arunc exclusiv in sarcina staff-ului de campanie al domnului Ponta ceea ce s-a intamplat atunci. Imi iau vina, daca vreti, in totalitate asupra mea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )