Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oana Zavoranu, din nou la spital, la nici 24 de ore dupa ce a fost externata

B1 B1,
Oana Zavoranu, din nou la spital, la nici 24 de ore dupa ce a fost externata

Oana Zavoranu se afla din nou la spital, dupa ce abia a fost externata. Doua ambulante au ajuns, miercuri seara, la domiciliul acesteia, din centrul Capitalei. Vedeta a fost luata in cele din urma pe t. continuă pe B1

Oana Zavoranu, din nou la spital in stare grava, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile

Oana Zavoranu a ajuns din nou la spital, la mai putin de o luna de la ultima internare. Potrivit Cancan, doua ambulante au fost chemate luni seara la locuinta acesteia pentru a-i acorda primul ajutor. Se pare ca.

Oana Zavoranu, in continuare in stare grava la spital: Vedeta a fost in coma mai multe ore, dupa ce a luat un pumn de pastile

Oana Zavoranu este in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala! Vedeta a fost internata luni seara, dupa ce doua echipaje de ambulanta au luat-o din propria locuinta, unde menajera a descoperit-o.

Oana Zavoranu face circ din nou. Vezi ce a facut cand s-a trezit pe patul de spital

Oana Zavoranu socheaza din nou! Vedeta a cerut sa fie externata, la doar o zi dupa ce a ajuns in coma la spital. N-a luat in seama avertismentul medicilor, care i-au spus ca-si pune viata in pericol. A pl.

Oana Zavoranu a fost externata pe semnatura dupa ce a fost la un pas de moarte!

Oana Zavoranu a fost transportatata de urgenta la spital luni seara, la terapie intensiva, in stare de inconstienta, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile. Dupa ce a stat in coma toata ziua, Oana Zavoranu si-a revenit spre dupa-amiaza si a fost externata din spital in aceasta seara. Continue reading .

Oana Zavoranu, externata ilegal din spital?

Oana Zavoranu a fost externata din spital pe semnatura iubitului ei, Razvan. Prof. dr. Mircea Cinteza, membru al consiliului Colegiului Medicilor Bucuresti sustine ca aceasta procedura este ilegala. Doar pacientul poate face acest lucru. Exceptia se acorda doar in cazurilor celor cu boli psihice, fara discernamant. Continue reading .

Oana Zavoranu, intubata, in fata presei, dupa ce a luat un pumn de pastile! Pepe banuie ca a fost o farsa!

Oana Zavoranu a fost transportatata de urgenta la spital, la terapie intensiva, in stare de inconstienta, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile. Pentru ca intreaga experienta a fost filmata si fotografiata de presa, fostul ei sot, Pepe, nu elimina varianta ca totul sa fi fost o farsa. Continue reading .

Oana Zavoranu a fost externata de la Spitalul de urgenta Floreasca

Oana Zavoranu a fost externata de la Spitalul de urgenta Floreasca. Vedeta a fost transportata de urgenta la spital cu ambulanta, luni seara, dupa ce a luat un pumn de pastile. Cel care a semnat pentru ca.

Caru' cu Vedete: Desi toata ziua a fost in coma, Oana Zavoranu a fost externata! Razvan: Acum, eu raspund de ea, inclusiv cu decesul; Andreea Tonciu, in sex shop la Paris. Vezi ce spune despre jucaria lui Mitea; Anne Hathaway, fara chilotei la premiera ul

Loredana a facut show total pentru bacauani! Sanul i-a alunecat de sub corset, oferind o priveliste de zile mari! Diva a surpins din nou prin tinuta. Raluca Podea s-a oferit sa-l dezvirgineze pe Gigel Frone. Initial, propunerea indecenta l-a intimidat, dar a acceptat. Fostul concurent de.

OANA ZAVORANU ar fi incercat sa se SINUCIDA: Mesajul postat duminica pe Facebook.

Moment de cumpana pentru Oana Zavoranu. Vedeta a fost dusa de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida, scrie realitatea. net. Se pare ca Oana Zavoranu ar fi incercat sa se sinucida luand somnifere, potrivit click. ro. Duminica, vedeta postase pe Facebook un mesaj misterios: Va iubesc si chiar daca nu sunt in apele mele din cauza unei cumplite dureri de cap, va doresc o duminica frumoasa,langa cel sau cea iubita, pentru ca la sfarsitul zilei .

Oana Zavoranu este in COMA! Aceasta respira numai cu ajutorul aparatelor

Lumea mondena este in stare de soc! Oana Zavoranu e in coma, dupa ce a luat un cocktail de droguri de mare risc, spun apropiatii! Ar fi incercat sa se sinucida, dar a fost gasita la timp de o prietena.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )