Libnet.ro
UNICEF

00:07

Obama: Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele blocajului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obama: Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele blocajului

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut, ieri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

PARALIZAREA STATULUI. Obama se declara exasperat: Criza este complet inutila

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut miercuri ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, relateaza AFP, citat.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Obama pentru a discuta despre buget si indatorare

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de.

Tanara care a lansat la 20 de ani o platforma cu produse software, in direct la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la.

Mona Nicolici, de la Petrom, vine la Start-Up Wall-Street: ce vrei sa stii despre Fabricat in Tara lui Andrei si antreprenoriat social?

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Barack Obama se declara exasperat de criza bugetara provocata de Congresul american

Presedintele american Barack Obama a recunoscut, miercuri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres. Liderul Casei Albe apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele.

Investitorii de pe Wall Street analizeaza consecintele blocarii activitatilor guvernului federal

Actiunile companiilor listate pe Wall Street au inceput sedinta de tranzactionare in crestere, inversand declinul de ieri, investitorii analizand consecintele primei blocari partiale a activitatilor guvernului federal american din ultimii 17 ani, potrivit presei internationale.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Barack Obama pentru a discuta despre bugetul SUA

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Obama pentru a discuta despre buget si indatorare.

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, transmite Mediafax. Casa Alba a ordonat o oprire partiala a activitatii agentiilor federale americane, luni, cu putin timp inainte de miezul noptii 07:00 ora Romaniei), Congresul nereusind sa voteze un buget inaintea .

Mona Nicolici, Petrom: Sa fii antreprenor inseamna sa vezi lucrurile diferit, sa-i ajuti pe ceilalti

Sa fii antreprenor inseamna sa vezi lucrurile diferit, sa-i ajuti pe ceilalti, nu doar sa faci afacerea profitabila, a declarat Mona Nicolici, head of sustainability la Petrom, in cadrul Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe.

Start pentru inscrierile la retailArena: teme de discutie si cum poti participa

RetailArena, un eveniment marca Wall-Street. ro care se adreseaza jucatorilor din retail - antreprenori, distribuitori sau comercianti - isi propune sa se pozitioneze inca de la prima editie ca unul dintre cele mai importante evenimente dedicate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )