Libnet.ro
UNICEF

20:45

Obiceiuri pastrate cu sfintenie la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

Adevărul Adevărul,
Obiceiuri pastrate cu sfintenie la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

In fiecare an, la 15 august, crestinii praznuiesc Adormirea Maicii Domnului, considerata una dintre cele mai importante sarbatori inchinate celei mai cinstite decat heruvimii si mai marite fara de asemanare decat serafimii. Pentru acest moment, credinciosii se pregatesc timp de doua saptamani, prin post si rugaciune. continuă pe Adevărul

Programul bancilor joi, 15 august, de sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

Bancile comerciale nu vor avea maine, 15 august, program cu publicul, agentiile fiind inchise, exceptie fac insa unitatile amplasate in cadrul hipermarketurilor, care vor avea acelasi program cu cel al centrelor comerciale.

Ponta: Ziua de vineri, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, va fi libera pentru bugetari

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca urmeaza sa fie aprobata o ordonanta pentru ca ziua de vineri, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie declarata zi libera pentru bugetari. Potrivit premierului, aceasat ar urma sa fie recuperata ulterior, intr-o zi de sambata.

UPDATE Ponta: Ziua de vineri, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, va fi libera pentru bugetari

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca urmeaza sa fie aprobata o Hotarare de Guvern pentru ca ziua de vineri, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie declarata zi libera pentru bugetari. Potrivit premierului, aceasta ar urma sa fie recuperata ulterior, intr-o zi de sambata.

Distribuirea pensiilor, decalata cu o zi din cauza Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Programul distribuirii pensiilor se va decala cu o zi, ca urmare a Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului. in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora ziua de 15 august este declarata zi de sarbat.

Romanii ar putea avea o noua zi libera, dupa Adormirea Maicii Domnului. Guvernul hotaraste astazi daca 16 august va fi zi libera

Guvernul ar putea stabili ca vineri, 16 august, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie zi libera, surse guvernamentale, citate de Mediafax. Decizia ar putea fi luata in sedinta de.

Romanii vor avea o noua zi libera, dupa Adormirea Maicii Domnului. Ponta a anuntat ca 16 august va fi zi libera

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca propunerea ca ziua de vineri, 16 august, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie zi libera, va fi adoptata astazi,.

Stirea momentului pentru bugetari: Ziua de vineri va fi libera

Guvernul a stabilit ca vineri, 16 august, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie zi libera, a declarat premierul Victor Ponta in sedinta de Guvern de miercuri.

Ponta: Ziua de vineri va fi libera pentru bugetari

Premierul Victor Ponta a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca urmeaza sa fie aprobata o ordonanta pentru ca ziua de vineri, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, sa fie declarata zi libera pentru bugetari. Potrivit premierului, aceasat ar urma sa fie recuperata ulterior, intr-o zi de sambata.

VIDEO UPDATE Ponta: Ziua de vineri, dupa sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, va fi libera pentru bugetari

UPDATE Hotararea de Guvern pentru stabilirea zilei de vineri, 16 august, ca zi libera pentru salariatii din sectorul public, a fost publicata in Monitorul Oficial. Ziua libera va fi recuperata sambata, 24 august, sau prin prelugirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 30 septembrie 2013.

Jandarmii, la datorie cu prilejul sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Jandarmii aradeni vor asigura ordinea publica la manifestari culturale si religioase ce au loc in cursul acestei saptamani in judetul Arad.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )