Libnet.ro
UNICEF

01:05

Distribuirea pensiilor, decalata cu o zi din cauza Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

B1 B1,
Distribuirea pensiilor, decalata cu o zi din cauza Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Programul distribuirii pensiilor se va decala cu o zi, ca urmare a Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului. in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora ziua de 15 august este declarata zi de sarbat. continuă pe B1

Jandarmii, la datorie cu prilejul sarbatorii Adormirii Maicii Domnului

Jandarmii aradeni vor asigura ordinea publica la manifestari culturale si religioase ce au loc in cursul acestei saptamani in judetul Arad.

Ce mesaj a transmis presedintele Romaniei cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii ...

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane, adresand urarea ca aceasta zi de sarbatoare sa aduca seninatate si speranta, transmite Mediafax. Doresc sa adresez tuturor romanilor, in aceasta zi in care praznuim Adormirea Maicii Domnului si in care, deopotriva, serbam Ziua Marinei Romane, gandurile mele cele mai calde si sincere urari de sanatate si bucurie alaturi de cei dragi, se arata in .

Mesajul lui Basescu cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei

Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane, adresand urarea ca aceasta zi de sarbatoare sa aduca seninatate si.

Capitanul echipei Ajax, spitalizat din cauza unor probleme pulmonare

Capitanul echipei Ajax Amsterdam, Siem De Jong, a fost internat in spital din cauza unor probleme pulmonare, urmand sa primeasca ingrijiri pentru cateva zile, informeaza sbnation. com. Se pare ca De Jong, 24.

Capitanul echipei Ajax, spitalizat din cauza unor probleme pulmonare.

Capitanul echipei Ajax Amsterdam, Siem De Jong, a fost spitalizat din cauza unor probleme pulmonare, el urmand sa fie indisponibil cel putin sase saptamani, anunta Mediafax. Siem De Jong, in varsta de 24 de ani, a fost supus unor teste, luni, fiind trimis la spital de medicii clubului. De Jong a jucat in ambele meciuri disputate de Ajax in acest inceput de sezon, scrie gruparea olandeza pe site-ul oficial.

Dupa un sondaj facut pe pagina sa de Facebook, primarul Timisoarei a decis sa redeschida mai multe cluburi inchise recent din cauza zgomotului

Primarul Timisoarei, liberalul Nicolae Robu a anuntat ca va anula decizia viceprimarului Traian Stoia PSD) prin care saptamana trecuta au fost inchise 4 cluburi din Timisoara aflate pe malul canalului Bega din cauza galagiei pe care acestea o fac noaptea. Robu a anuntat ca va redeschide cluburile in urma rezultatelor unui sondaj pe aceasta tema postat pe pagina sa de Facebook. Primarul spune ca va emite un document care urmeaza sa fie semnat de patronii cluburilor care se vor angaja sa reduca sonorul pe durata noptii.

Obiceiuri pastrate cu sfintenie la sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului

In fiecare an, la 15 august, crestinii praznuiesc Adormirea Maicii Domnului, considerata una dintre cele mai importante sarbatori inchinate celei mai cinstite decat heruvimii si mai marite fara de asemanare decat serafimii. Pentru acest moment, credinciosii se pregatesc timp de doua saptamani, prin post si rugaciune.

Electrolux si-a inchis provizoriu uzinele din Egipt din cauza violentelor din aceasta tara

Fabricantul de electrocasnice Electrolux a anuntat, joi, ca a inchis provizoriu uzinele din Egipt din cauza violentelor din aceasta tara, relateaza AFP. inchidem temporar uzinele de la Cairo si din.

Marea Britanie, in alerta din cauza imigrantilor romani si bulgari. A inceput deja noul val

Numarul romanilor si bulgarilor din Marea Britanie a crescut cu mai mult de un sfert in trei luni, potrivit unor cifre care ofera prima dovada a afluxului de imigranti din cele doua tari, chiar inainte de.

Scolile, birourile si Bursa de Valori din Hong Kong, inchise din cauza unui taifun: A fost emisa o alerta de gradul opt (VIDEO)

Birourile, scolile si Bursa de Valori din Hong Kong au fost inchise din cauza taifunului Utor, relateaza Mediafax. Autoritatile locale au instituit, in noaptea de marti spre miercuri o alerta de gradul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )