Libnet.ro
UNICEF

12:00

Obiective sexuale de indeplinit in anul 2016: cum ne putem imbunatati considerabil viata sexuala

Adevărul Adevărul,
Obiective sexuale de indeplinit in anul 2016: cum ne putem imbunatati considerabil viata sexuala

La inceput de an, multi dintre noi ne propunem obiective ambitioase, care sa ne ajute sa evoluam in cariera sau sa devenim mai sanatosi. Dieta si sportul sunt decizii binevenite, dar pentru o viata implinita trebuie mai mult de atat. Iata sase obiective sexuale de atins in anul 2016. continuă pe Adevărul

Schimbarile majore pe care le aduce anul 2016 in viata ta! Uite ce spun astrologii!

Astrologii au studiat cu atentie schimbarile care va asteapta in anul 2016 si au gasit principalele lucruri la caretrebuie sa va asteptati in functie de perioada in care v-ati nascut. Fie ca este vorba despre.

Program ambitios de regenerare a padurilor in anul 2016

Programul de regenerare a padurilor in anul 2015 in fondul forestier proprietate publica a statului prevede pentru Directia Silvica Braila realizarea de lucrari de regenerare a padurilor pe 475 ha, din care 130 ha prin regenerari naturale si 345 ha prin impaduriri.

FOTO Calendarul cu Vladimir Putin pentru anul 2016, lansat in Rusia. Fotografii la bustul gol si vorbe de duh

Presedintele rus Vladimir Putin apare in 12 fotografii considerate inedite intr-un calendar pe 2016, lansat de curand in Rusia, informeaza BBC. intr-una dintre fotografiile care ilustreaza lunile anului, Putin apare, din nou, la bustul gol, in timp ce pescuieste. Calendarul mai contine, pe langa imaginile cu liderul rus, si citate nationaliste sau vorbe de duh scrise in colturile fotografiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )