Libnet.ro
UNICEF

18:00

Obiectivul Romaniei la EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Obiectivul Romaniei la EURO 2016

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat marti seara obiectivul echipei nationale de fotbal la EURO 2016 din Franta. continuă pe Online Sport

Razvan Burleanu: Obiectivul echipei nationale la Euro-2016 este calificarea in optimile de finala

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, ca obiectivul echipei nationale la Campionatul European de anul viitor este calificarea in optimile de finala ale competitiei gazduite de Franta.

Barajul pentru Euro 2016: Ucraina-Slovenia, Suedia-Danemarca, Bosnia-Irlanda, Norvegia-Ungaria

Confruntarile din barajul de calificare la Campionatul European din 2016 vor fi Ucraina - Slovenia, Suedia - Danemarca, Bosnia-Hertegovina - Irlanda si Norvegia - Ungaria, s-a stabilit la tragerea la sorti ce a avut loc duminica.

S-au stabilit barajele EURO 2016

UEFA a stabilit duminicabarajele pentru EURO 2018. In urne au intrat cele 8 echipe care au terminat pe locurile 3 in faza preliminariilor.

Tragerea la sorti pentru barajul Euro 2016: Norvegia - Ungaria, Bosnia - Irlanda, Ucraina - Slovenia si Suedia - Danemarca. Cand au loc meciurile

Reprezentativele Suediei, Bosniei-Hertegovina, Ucrainei si Ungariei au fost capi de serie la barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2016, care a avut loc astazi, la Nyon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )