Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razvan Burleanu: Obiectivul echipei nationale la Euro-2016 este calificarea in optimile de finala

Hotnews Hotnews,
 Razvan Burleanu: Obiectivul echipei nationale la Euro-2016 este calificarea in optimile de finala

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat, marti, ca obiectivul echipei nationale la Campionatul European de anul viitor este calificarea in optimile de finala ale competitiei gazduite de Franta. continuă pe Hotnews

Obiectivul Romaniei la EURO 2016

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a anuntat marti seara obiectivul echipei nationale de fotbal la EURO 2016 din Franta.

Barajul pentru Euro 2016: Ucraina-Slovenia, Suedia-Danemarca, Bosnia-Irlanda, Norvegia-Ungaria

Confruntarile din barajul de calificare la Campionatul European din 2016 vor fi Ucraina - Slovenia, Suedia - Danemarca, Bosnia-Hertegovina - Irlanda si Norvegia - Ungaria, s-a stabilit la tragerea la sorti ce a avut loc duminica.

S-au stabilit barajele EURO 2016

UEFA a stabilit duminicabarajele pentru EURO 2018. In urne au intrat cele 8 echipe care au terminat pe locurile 3 in faza preliminariilor.

Tragerea la sorti pentru barajul Euro 2016: Norvegia - Ungaria, Bosnia - Irlanda, Ucraina - Slovenia si Suedia - Danemarca. Cand au loc meciurile

Reprezentativele Suediei, Bosniei-Hertegovina, Ucrainei si Ungariei au fost capi de serie la barajul pentru calificarea la Campionatul European din 2016, care a avut loc astazi, la Nyon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )