Libnet.ro
UNICEF

01:05

Observatorii OSCE au primit acces deplin la locul prabusirii avionului malezian

Antena3 Antena3,
Observatorii OSCE au primit acces deplin la locul prabusirii avionului malezian

Observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) au primit acces deplin la locul prabusirii avionului malaezian Boeing 777, iar zona prabusirii este acum pazita cu strictete, se . continuă pe Antena3

OSCE: Separatistii prorusi, de acord cu un acces international la locul prabusirii avionului Malaysian Airlines

Separatistii prorusi sunt de acord sa permita unor anchetatori internationali un acces sigur si fara obstacole la locul prabusirii zborului MH17 in Ucraina, a anuntat vineri Organizatia pentru Securitate si.

HAOS la locul prabusirii avionului malaysian: Separatistii BLOCHEAZA si AMENINTA echipele OSCE

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

Zona de securitate instituita la locul prabusirii avionului malaysian

Reprezentantii grupului de contact Ucraina, Rusia, OSCE) au ajuns la un acord cu separatistii prorusi pentru instituirea unei zone de securitate la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei,.

ONU a adoptat o rezolutie in care cere acces liber la locul prabusirii avionului malaysian

Consiliul de Securitate ONU a adoptat luni o rezolutie in care le cere separatistilor prorusi sa permita un acces liber si in siguranta la locul prabusirii zborului MH17. Aceasta mai prevede protejarea.

UPDATE: Expertii internationali ajung luni la locul prabusirii avionului in estul Ucrainei. Australia cere o rezolutie ONU pentru protectia lor

Zecilede experti interntionali plecati sa analizeze locul prabusirii avionului de pasageri in estul Ucrainei vor ajunge in zona controlata de rebelii prorusi in cursul zilei de luni, potrivit premierului olandez, Mark Rutte.

Franta: Rusia sa faciliteze URGENT accesul la locul prabusirii avionului sau vor exista CONSECINTE

Presedintele Frantei, Francois Hollande, someaza Rusia sa faciliteze urgent accesul la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, avertizand ca, in caz contrar, vor fi consecinte, potrivit AFP,.

Catastrofa aeriana in Ucraina: Niciun cadavru nu se mai afla la locul prabusirii avionului

Niciun cadavru nu mai este vizibil la locul prabusirii avionului malaezian aflat sub controlul separatistilor prorusi din estul Ucrainei, informeaza duminica un corespondent la fata locului al AFP.

Rebelii prorusi cer un armistitiu in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu, relateaza AFP .

Tragedia din Ucraina: Rebelii prorusi cer un ARMISTITIU in schimbul garantarii securitatii la locul prabusirii avionului

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un armistitiu.

Rebelii prorusi cer ARMISTITIU la locul prabusirii avionului malaysian

Liderii separatisti din Donetk sunt dispusi sa garanteze securitatea expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei, daca Administratia de la Kiev va accepta un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )