Libnet.ro
UNICEF

22:00

Zona de securitate instituita la locul prabusirii avionului malaysian

Antena3 Antena3,
Zona de securitate instituita la locul prabusirii avionului malaysian

Reprezentantii grupului de contact Ucraina, Rusia, OSCE) au ajuns la un acord cu separatistii prorusi pentru instituirea unei zone de securitate la locul prabusirii avionului malaysian, in estul Ucrainei,. continuă pe Antena3

HAOS la locul prabusirii avionului malaysian: Separatistii BLOCHEAZA si AMENINTA echipele OSCE

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

Observatorii OSCE ajung de-abia maine la locul prabusirii avionului Malaysian Airlines MH17

Reprezentantii Organizatiei de Securitate si Cooperare in Europa OSCE), prezenti in Ucraina, intampina dificultati majore in incercarea lor de a ajunge cat mai repede la locul prabusirii aeronavei.

Franta, SUA si Olanda trimit experti la locul prabusirii avionului malaysian

Franta va trimite doi experti in Ucraina si a propus mijloacele sale tehnice, pentru a participa la ancheta cu privire la circumstantele prabusirii, joi seara, a avionului malaysian, doborat probabil de o .

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre la locul prabusirii avionului malaysian

Echipele de interventie ucrainene au gasit 121 de cadavre din totalul de 298 de persoane aflate la bordul avionului Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, scrie themalayonline. com. Cautarile au inceput.

OSCE: Separatistii prorusi, de acord cu un acces international la locul prabusirii avionului Malaysian Airlines

Separatistii prorusi sunt de acord sa permita unor anchetatori internationali un acces sigur si fara obstacole la locul prabusirii zborului MH17 in Ucraina, a anuntat vineri Organizatia pentru Securitate si.

Haos la locul prabusirii avionului: rebeli beti cauta obiecte de valoare, trag focuri de avertisment

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati, afirma surse locale, citate de Kyiv Post .

Haos la locul prabusirii avionului malaezian: Rebeli beti cauta obiecte de valoare, trag focuri de avertisment

Insurgenti prorusi aflati in stare de ebrietate trag focuri de arma in aer, blocheaza accesul expertilor internationali la locul prabusirii avionului malaysian si sustrag obiecte ale pasagerilor decedati,.

Catastrofa aeriana din Ucraina: Kievul anunta un acord cu separatistii pentru o zona de securitate la locul prabusirii avionului. O echipa de experti malaezieni este asteptata la Kiev. Moscova sustine ca niciun sistem de rachete Buk nu a trecut frontiera

Kievul a anuntat, sambata dimineata, ca membrii grupului de contact format din Ucraina, Rusia si reprezentanti ai OSCE au ajuns la un acord cu separatitsii pro-rusi pentru instituirea unei zone de securitate de 20 de kilometri in zona prabusirii avionului Malaysia Airlines, potrivit AFP. Tot sambata, o echipa formata din 62 de experti malaezieni era asteptata la Kiev, in speranta ca va putea examina locul tragediei. Intre timp, un reprezentant al Ministerului rus al Apararii a declarat ca niciun sistem de rachete Buk sau alte echipamente militare ale fortelor armate ruse nu a trecut frontiera ruso-ucraineana: Este imposibil sa faci acest lucru pe ascuns, a declarat el, denuntand informatii potrivit carora autoritatile de la Kiev ar fi retinut doi specialisti, cetateni rusi, care ar fi fost insarcinati cu corectarea traiectoriei rachetelor Buk. Cronologia evenimentelor de joi si vineri.

VIDEO Catastrofa aeriana din Ucraina: Acord cu separatistii pro-rusi pentru instituirea unei zone de securitate la locul prabusirii avionului. Zeci de anchetatori si observatori internationali au sosit la Kiev. Moscova sustine ca niciun sistem de rachete

Kievul a anuntat, sambata dimineata, ca membrii grupului de contact format din Ucraina, Rusia si reprezentanti ai OSCE au ajuns la un acord cu separatitsii pro-rusi pentru instituirea unei zone de securitate pe o raza de 20 de kilometri in zona prabusirii avionului Malaysia Airlines, potrivit AFP. Zeci de anchetatori si observatori internationali au ajuns la Kiev si asteapta sa li se permita accesul in zona tragediei aviatice. Tot sambata, o echipa formata din 62 de experti malaezieni era asteptata la Kiev, in speranta ca va putea examina locul tragediei. Intre timp, un reprezentant al Ministerului rus al Apararii a declarat ca niciun sistem de rachete Buk sau alte echipamente militare ale fortelor armate ruse nu a trecut frontiera ruso-ucraineana: Este imposibil sa faci acest lucru pe ascuns, a declarat el, denuntand informatii potrivit carora autoritatile de la Kiev ar fi retinut doi specialisti, cetateni rusi, care ar fi fost insarcinati cu corectarea traiectoriei rachetelor Buk. Cronologia evenimentelor de joi si vineri.

Ministerul rus al Apararii: Sistemul de rachete ucrainean era activ in ziua prabusirii avionului malaysian

Sistemul de rachete ucrainene era activ joi, in ziua prabusirii avionului malaysian, cu aproxitmativ 295 de persoane la bord, in estul Ucrainei, informeaza Ministerul rus al Apararii. Mijloacele de detectare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )