Libnet.ro
UNICEF

05:45

Odata cu sonda spatiala InSight au ajuns pe Marte si numele celor patru membri ai trupei Goodbye to Gravity care au murit n incendiul din Colectiv

Hotnews Hotnews,
 Odata cu sonda spatiala InSight au ajuns pe Marte si numele celor patru membri ai trupei Goodbye to Gravity care au murit n incendiul din Colectiv

Numele celor patru membri ai trupei Goodbye to Gravity care au murit in incendiul din clubul Colectiv au fost scrise, alaturi de ale altor peste 2,4 milioane de oameni, pe un microcip pus la bordul sondei spatiale InSight, care a aterizat cu succes pe Marte. continuă pe Hotnews

Sonda spatiala InSight, care a ajuns pe Marte, i-a omagiat pe membrii formatiei Goodbye to Gravity decedati la Colectiv

Sonda spatiala InSight a NASA, care a ajuns pe planeta Marte, i-a omagiat pe membrii formatiei Goodbye to Gravity care au murit dupa incendiul de la clubul Colectiv, purtand numele lui Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Tenea si Mihai Alexandru.

Sonda spatiala InSight a aterizat cu succes pe Marte

Sonda spatiala InSight a aterizat cu succes pe Marte, a anuntat NASA, potrivit CNN. Sonda are misiunea de a analiza activitatile seismice si a structurii interne a planetei si activitatea este programata sa dureze doi ani.

MOMENT ISTORIC: Sonda spatiala InSight a aterizat cu succes pe Marte (FOTO, VIDEO)

Moment istoric pentru omenire! Sonda spatiala InSight, lansata de NASA, a aterizat cu bine, luni, pe planeta Marte, dupa o calatorie in spatiu de aproape sapte luni si a totalizat 480 de milioane de.

Asociatia Colectiv, despre comemorarea membrilor formatiei Goodbye to Gravity de sonda spatiala InSight, pe Marte: Se incearca sa nu uite o astfel de tragedie

Presedintele Asociatiei Colectiv, Eugen Iancu, a apreciat gestul germanului Andreas Schonhofen, fan al trupei Goodbye to Gravity, de a comemora membrii formatiei cu ocazia sosirii navetei NASA InSight pe planeta Marte.

ULUITOR! Primul SELFIE de pe Marte. IMAGINEA SOC primita de la sonda spatiala (FOTO)

NASA a dat publicitatii prima fotografie realizata de sonda InSight pe suprafata planetei Marte, dupa ce acest modul spatial a asolizat cu bine luni seara pe Planeta Rosie . Sonda spatiala Mars Odyssey,.

Omagiul adus de sonda InSight, aterizata pe Marte, membrilor Goodbye to Gravity decedati in clubul Colectiv

Sonda spatiala InSight, care a ajuns pe planeta Marte, i-a omagiat pe membrii formatiei Goodbye to Gravity, care au murit in incendiul din clubul Colectiv. Numele celor patru romani au fost adaugate pe un.

Numele membrilor trupei Goodbye to Gravity au ajuns pe Marte! (VIDEO)

Sonda spatiala InSight a aterizat cu succes pe planeta Marte. Dispozitivul are la bord si un microcip cu numele mai multor persoane, intre care si a membrilor trupei Goodbye to Gravity, noteaza Libertatea. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )