Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ofertele pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014

Hotnews Hotnews,
 Ofertele pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014

Ofertele preliminare si neangajante pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014, dupa ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumparat de niciun investitor, a anuntat Ministerul pentru Societatea Informationala, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Ofertele pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014

Ofertele preliminare si neangajante pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014, dupa ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumparat de niciun investitor, a anuntat.

Ofertele pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014

Ofertele preliminare si neangajante pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014, dupa ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumparat de n.

Ofertele pentru privatizarea Postei, depuse pana la 30 iunie 2014: Peste 3.500 de angajati vor fi disponibilizati

Ofertele preliminare si neangajante pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014, dupa ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumparat de.

MSI: Data limita de depunere a documentelor pentru privatizarea Postei Romane este 30 iunie 2014

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a anuntat, ieri, ca data limita de depunere a documentelor de participare si a ofertelor preliminare si neangajante pentru procesul de privatizare a Companiei Nationale Posta Romana stabilita la data de 28 mai 2013, se prelungeste pana la data de 30 iunie 2014.

Posta Romana va fi privatizata la anul, ofertele trebuie depuse pana in 30 iunie 2014

Ofertele preliminare si neangajante pentru privatizarea Postei Romane vor fi depuse pana la 30 iunie 2014, dupa ce la termenul anterior, care a expirat pe data de 28 mai, caietul de sarcini nu a fost cumparat de niciun investitor, a anuntat Ministerul pentru Societatea Informationala.

Reforma in serviciile express ale Postei Romane. PrioriPost devine brand de operare

Prioripost, cel mai cunoscut serviciu de curierat express al Postei Romane, devine brand de operare al CNPR pe piata serviciilor de curierat, incepand cu luna iunie a acestui an. Lunar, Prioripost gestioneaza un volum de ordinul sutelor de mii de.

Doar doi ofertantii calificati pentru privatizarea CFR Marfa merg mai departe

UPDATE 13:28: Plicul OmniTRAX nu continea oferta preliminara Ministerul Transporturilor MT) informeaza ca, in cadrul procesului de privatizare a SNTFM CFR Marfa, s-a incheiat procedura de verificare a documentelor depuse de catre cei trei investitori inscrisi pe Lista scurta, in etapa de negociere pe baza de oferte preliminare si neangajante, potrivit unui comunicat de presa.

Business Report: Toti ofertantii calificati pentru privatizarea CFR Marfa merg mai departe; Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai mici costuri la intretinere; 2013 fata de 2012: Cum s-a modificat plata muncii in economia nationala

Statul vrea 450 de milioane de euro de la investitorul de la CupruMin. Pana acum, doua companii au manifestat un interes real sa cumpere cu plata in avans. De unde au nemtii bani ca sa ii imprumute pe altii. In anii premergatori crizei financiare, datoria gospodariilor a explodat in majoritatea tarilor bogate.

Doar doi ofertanti au ramas in cursa pentru privatizarea CFR Marfa: OmniTRAX nu a depus oferta preliminara si neangajanta

Doar doua companii raman in joc pentru pachetul majoritar de actiuni de la CFR Marfa. Ministerul Transporturilor a anuntat ca SC Grup Feroviar Roman SA si Asocierea SC Transferoviar Grup SA si Donau F.

Americanii, descalificati din cursa pentru privatizarea CFR Marfa

Americanii au fost exclusi din cursa pentru CFR Marfa. Compania Omnitrax a fost descalificata, deoarece nu a depus la dosar mai multe documente. in cursa au ramas acum Grup Feroviar Roman si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )