Libnet.ro
UNICEF

16:45

Oficial britanic: Rusia a trimis in estul Ucrainei 4.000 - 5.000 de militari

B1 B1,
Oficial britanic: Rusia a trimis in estul Ucrainei 4.000 - 5.000 de militari

Un oficial guvernamental britanic a afirmat, vineri seara, ca Rusia a trimis intre 4. 000 si 5. 000 de militari in estul Ucrainei, pentru a participa la confruntarile armate din regiunile separatiste Donetk si. continuă pe B1

Oficial britanic: Rusia a trimis 4.000-5.000 de militari in estul Ucrainei

Un oficial guvernamental britanic a anuntat ca Rusia a trimis intre 4. 000 si 5. 000 de militari in estul Ucrainei, pentru a participa la confruntarile armate din regiunile separatiste Donetk si Lugansk, relateaza CNN, conform Mediafax.

Rusia a trimis 4.000-5.000 de militari in estul Ucrainei, afirma un oficial guvernamental britanic

Federatia Rusa a trimis in estul Ucrainei intre 4. 000 si 5. 000 de militari, pentru a lua parte la confruntarile armate din regiunile separatiste Donetk si Lugansk, a afirmat, vineri, sub protectia anonimatului, un oficial guvernamental britanic, potrivit AFP.

Rusia a trimis aproximativ 5.000 de militari in estul Ucrainei, afirma un oficial guvernamental britanic

Federatia Rusa a trimis in estul Ucrainei intre 4. 000 si 5. 000 de militari, pentru a lua parte la confruntarile armate din regiunile separatiste Donetk si Lugansk, a afirmat, vineri, sub protectia anonimatului, un oficial guvernamental britanic, potrivit CNN.

Vladimir Putin: Crimeea a evitat soarta regiunilor din estul Ucrainei prin aderarea la Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca evenimentele care au loc in prezent la Donbas, in estul Ucrainei, arata clar ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si in Crimeea daca aceasta nu ar fi.

Radu Tudor, despre situatia din estul Ucrainei: Avem de-a face cu un razboi nedeclarat intre doua state

Estul Ucrainei a devenit o zona de dominatie ruseasca, incalcandu-se toate regulile dreptului international, a afirmat realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la Antena.

Cinci luni de revolta prorusa in estul Ucrainei: evenimentele care au generat pana acum peste 2.200 de morti

Confruntarile intre insurgenti prorusi si militari ucraineni s-au soldat in decursul a cinci luni cu peste 2. 200 de morti civili si combatanti) in regiunile separatiste din estul Ucrainei, potrivit ONU, relateaza AFP, care prezinta datele-cheie ale revoltelor din Ucraina.

Moscova a dat asigurari ca in estul Ucrainei nu sunt militari rusi

Ministerul rus al Apararii a dat asigurari ca in estul Ucrainei nu sunt militari rusi, pe fondul acuzatiilor in acest sens lansate de Administratia de la Kiev, relateaza AFP. Acuzatiile privind prezenta.

Ministerul rus al Apararii: Nu exista militari rusi in estul Ucrainei

Ministerul rus al Apararii sustine ca in estul Ucrainei nu exista militari rusi, pe fondul acuzatiilor in acest sens lansate de Kiev, relateaza AFP. Acuzatiile privind prezenta militarilor rusi nu au nicio.

Ambasadorul SUA: Trupe rusesti intervin in mod direct in lupte in estul Ucrainei

Trupe rusesti intervin in mod direct in luptele din estul Ucrainei, denunta ambasadorul american la Kiev, transmite AFP.

ONU: Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit unui raport al ONU.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )