Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei (VIDEO)

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul. continuă pe B1

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Ciprian Ciucu: Nu sunt incompatibil cu PNL, dar nici nu ma rog de el sa ma sustina pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Sustinerea unui partid precum PNL mi-ar rezolva problema de notorietate, poate singura problema pe care o pot avea in acest moment, a declarat pentru B1 TV candidatul independent sustinut de M10 pentru.

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, isi depune, miercuri, candidatura

Senatoarea Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat PSD) la Primaria Capitalei isi depune candidatura miercuri, la ora 12.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Ciprian Ciucu, despre Primaria Capitalei: PNL ar trebui sa ma sustina pe mine si sa avem alegeri primare intre mine si Nicusor Dan

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de M10 pentru Primaria Capitalei, crede ca Gabriela Firea poate fi invinsa la alegerile locale numai daca partidele de dreapta vor sustine un candidat unic. De aceea, Ciprian Ciucu le cere celor de la PNL ca, intr-o prima faza, sa renunte la Marian Munteanu, un candidat care reprezinta orice dar nu liberalismul. Pasul doi: sa existe o competitie intre el si Nicusor Dan, iar publicul sa decida.

Crin Antonescu: Domnul Tariceanu va candida la Primaria Capitalei daca PSD-ul ii va da voie sa candideze, daca nu, nu (VIDEO)

Fostul lider al PNL Crin Antonescu sustine ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va candida la Primaria Capitalei daca ii va da voie PSD, informeaza Mediafax. Domnul Tariceanu va candida.

ALDE prezinta, la finalul saptamanii, candidatul la Primaria Capitalei.

ALDE lanseaza, la finalul saptamanii, candidatul la Primaria Capitalei, a anuntat, luni, copresedintele partidului Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei ramane invaluita in mister! Fostul presedinte a declarat ca a luat o decizie in acest sens, insa nu o va face publica.

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Voi interzice constructia mega-moscheii din Bucuresti

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )