Libnet.ro
UNICEF

01:05

OFICIAL: Iohannis a instituit STAREA DE URGENTA. Se plafoneaza preturile medicamentelor, carburantilor si utilitatilor. Poate fi interzisa gradual circulatia rutiera si aeriana. Pot fi inchise granitele (VIDEO)

B1 B1,
OFICIAL: Iohannis a instituit STAREA DE URGENTA. Se plafoneaza preturile medicamentelor, carburantilor si utilitatilor. Poate fi interzisa gradual circulatia rutiera si aeriana. Pot fi inchise granitele (VIDEO)

UPDATE: Starea de urgenta a intrat in vigoare in Romania dupa ce Decretul presedintelui Klaus Iohannis a fost publicat in Monitorul Oficial. Vezi AICI ce contine Decretul semnat de Iohannis privind. continuă pe B1

Iohannis, despre starea de urgenta: Masurile pot duce la inchiderea graduala a frontierelor de stat, a unor restaurante sau a circulatiei rutiere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca in urma decretarii starii de urgenta, in viitorul apropiat ar putea fi luate masuri precum inchiderea graduala a frontierelor sau inchiderea cireculatiei rutiere.

Iohannis explica starea de urgenta pentru Romania, de la scoli la munca

Klaus Iohannis a anuntat, pe 14 martie, ca din 16 martie vom avea stare de urgenta. A anuntat, in sfarsit, ce presupune si ce masuri vor fi luate. Iohannis a anuntat ca, in conditiile.

Ciolos il atentioneaza pe Iohannis ca starea de urgenta declarata este un izvor de panica

Decizia presedintelui Romaniei de a decreta starea de urgenta, la inceputul saptamanii viitoare, est.

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de astazi

ACTUALIZARE - 15:05 - Klaus Iohannis: incepand de astazi se instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, pe o perioada de 30 de zile. Oricat de greu ar fi sa ne adaptam limitarilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvam vietile celor dragi noua. --- Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de astazi.

Surse: Votul pentru starea de urgenta va avea loc online, intr-un sistem inedit

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind starea de urgenta trebuie aprobat sau respins de Parlament in 5 zile, insa legislativul si-a suspendat activitatea din cauza epidemiei de coronavirus. Teoretic, senatorii si deputatii ar putea vota de acasa, online, dar STS are nevoie de 3- 4 zile pentru a instala sistemul de vot electonic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )