Libnet.ro
UNICEF

10:15

Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

România Liberă România Liberă,
Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice citat de Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, marti, . continuă pe România Liberă

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

Comisia Europena: Amendamentele la Codul Penal din Romania, in raportul MCV din ianuarie

Pozitia Comisiei Europene CE) privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul de Cooperare si Verificare MCV) din luna ianuarie. Asta a declarat miercuri purtatorul de cuvant Mark Gray, adaugand ca oficialii de orice fel trebuie sa se supuna regulilor referitoare la coruptie si conflict de interese.

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici.

Comisia Europena: Politicienii trebuie sa fie egali in fata legii. Amendamentele la Codul Penal din Romania, in raportul MCV din ianuarie

Directia Generala pentru Justitie, condusa de comisarul Viviane Reding, a refuzat sa comenteze amendamentele aduse Codului Penal din Romania, declarand ca acestea vor fi reflectate in raportul de Cooperare si Verificare MCV) din luna ianuarie, dupa cum a precizat purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Mark Gray, in cadrul unei conferinte de presa.

Zgonea, despre modificarile din Codul penal: Nu este adevarat ca parlamentarii s-ar proteja de justitie

Parlamentarii nu pot fi asimilati functionarilor publici si trebuie sa existe inCodul penal sanctiuni distincte si specifice pentru acestia, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu.

Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi. Semnal descurajator pentru investitori

Ambasada SUA la Bucuresti sustine, intr-un comunicat, ca amendamentele la Codul Penal adoptate marti ar reprezenta un pas inapoi pentru Romania si actiunea Parlamentului este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta.

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Update 14:42 Ambasada SUA: Amendamentele la Codul Penal, un pas inapoi pentru Romania Ambasada SUA considera ca amendamentele la Codul Penal adoptate ieri, in Camera Deputatilor, ar reprezenta un pas inapoi pentru tara noastra, se arata intr-o declaratie remisa redactiei.

AUDIO Mark Gray, Comisia Europeana: Oficialii romani trebuie sa se supuna regulilor in materie de coruptie si conflict de interese

Pozitia Comisiei Europene privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul MCV din luna ianuarie, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant Mark Gray, adaugand ca oficialii de orice fel trebuie sa se supuna regulilor referitoare la coruptie si conflict de interese. Intrebat daca expertii CE aflati la Bucuresti la sfarsitul lunii trecute, in pregatirea raportului MCV, au fost informati in legatura cu aceste schimbari, purtatorul de cuvant al CE a declarat ca amendamentele la Codul Penal nu au fost mentionate de catre oficialii romani.

Mark Grey: Pozitia CE privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul MCV din ianuarie

Comisia Europeana transmite ca pozitita institutiei privind amendamentele la Codul Penal din Romania va fi reflectata in raportul MCV din luna ianurie. Purtatorul de cuvant al CE, Mark Grey, a declarat in.

Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, astazi, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici, transmit sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )