Libnet.ro
UNICEF

13:15

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

România Liberă România Liberă,
Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a precizat vineri guvernul in exercitiu intr-o informare catre parlament, relateaza site-ul dutchnews. nl, citat de Agerpres. Citeste si:Vicepremierul bulgar: Sofia si-a pierdut rabdarea cu Olanda in privinta Schengen Reactia cabinetului a venit in urma unui nou raport al UE privind progresele ambelor tari in reforma justitiei si lupta impotriva coruptiei. Guvernul a precizat in declaratia catre parlament ca . continuă pe România Liberă

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen: Aderarea cu drepturi depline nu este in carti

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, relateaza DutchNews. nl citand o informare a Guvernului interimar catre parlamentari, potrivit Mediafax. Cabinetul a reactionat la un nou raport UE privind progresele inregistrate de cele doua tari in reformarea sistemului juridic si combaterea coruptiei.

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Olanda s-a declarat in continuare impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, informeaza DutchNews. nl, care citeaza o informare a Guvernului interimar catre parlamentari. Reactia guvernului.

Olanda se opune, in continuare, aderarii tarii noastre la Schengen

Olanda se opune in continuare aderarii tarii noastre si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat Guvernul interimar intr-o informare catre parlamentari, informeaza, astazi, site-ul DutchNews. nl, conform surselor de presa.

Olanda spune un NU hotarat aderarii Romaniei la Schengen

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat Guvernul interimar intr-o informare catre parlamentari, informeaza vineri site-ul DutchNews. nl.

VIDEO Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost ANULAT, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Sanse minime ca Olanda sa-si schimbe pozitia privind intrarea Romaniei in Schengen - expert Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Leonard Orban confirma Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost ANULAT, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Leonard Orban confirma Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. ...

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a confirmat, intr-o declaratie pentru Mediafax, anularea de catre presedintia cipriota a Consiliului UE a reuniunii din 19-20 septembrie a Consiliului de Justitie si Afaceri Interne JAI), in care trebuia sa se discute aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen. Citeste si: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen, AMANATA. Afla de ce Va pot confirma ca reuniunea a fost anulata si toate subiectele aflate pe .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Afla de ce.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Leonard Orban confirma Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in .

Leonard Orban confirma: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ...

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a confirmat, intr-o declaratie pentru Mediafax, anularea de catre presedintia cipriota a Consiliului UE a reuniunii din 19-20 septembrie a Consiliului de Justitie si Afaceri Interne JAI), in care trebuia sa se discute aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen. Citeste si: Presedintia cipriota: Aderarea la Schengen va fi pe agenda Consiliului JAI din octombrie |13:52 Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen, AMANATA. Afla de ce.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in Schengen. Daca nu aderam anul asta, la anul in mod sigur Conform surselor citate, aderarea Romaniei si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )