Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen: Aderarea cu drepturi depline nu este in carti

Hotnews Hotnews,
Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen: Aderarea cu drepturi depline nu este in carti

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, relateaza DutchNews. nl citand o informare a Guvernului interimar catre parlamentari, potrivit Mediafax. Cabinetul a reactionat la un nou raport UE privind progresele inregistrate de cele doua tari in reformarea sistemului juridic si combaterea coruptiei. continuă pe Hotnews

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen.

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a precizat vineri guvernul in exercitiu intr-o informare catre parlament, relateaza site-ul dutchnews. nl, citat de Agerpres. Citeste si:Vicepremierul bulgar: Sofia si-a pierdut rabdarea cu Olanda in privinta Schengen Reactia cabinetului a venit in urma unui nou raport al UE privind progresele ambelor tari in reforma justitiei si lupta impotriva coruptiei. Guvernul a precizat in declaratia catre parlament ca .

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Olanda s-a declarat in continuare impotriva aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, informeaza DutchNews. nl, care citeaza o informare a Guvernului interimar catre parlamentari. Reactia guvernului.

Olanda spune un NU hotarat aderarii Romaniei la Schengen

Olanda se opune in continuare aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat Guvernul interimar intr-o informare catre parlamentari, informeaza vineri site-ul DutchNews. nl.

Olanda se opune, in continuare, aderarii tarii noastre la Schengen

Olanda se opune in continuare aderarii tarii noastre si Bulgariei la spatiul Schengen, a anuntat Guvernul interimar intr-o informare catre parlamentari, informeaza, astazi, site-ul DutchNews. nl, conform surselor de presa.

Consiliul JAI din 19-20 septembrie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, anulat

Consiliul JAI programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale.

Marian Tutilescu, secretar de stat in MAI: Aderarea Romaniei la Schengen ar putea fi discutata abia in martie 2013

Seful Departamentului Schengen, Afaceri Europene si Relatii Internationale din cadrul MAI, Marian Tutilescu, a declarat in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 de pe B1TV ca o decizie in privinta aderarii Romaniei.

Victor Ponta: BNR, Guvernul si Parlamentul se vor consulta asupra aderarii Romaniei la sistemul UE de supraveghere bancara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Banca Nationala, Guvernul si Parlamentul se vor consulta pentru a decide o eventuala inscrierea voluntara a Romaniei in sistemul unic de supraveghere bancara in zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )