Libnet.ro
UNICEF

10:15

Olaroiu, dispus sa renunte la desert pentru echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Olaroiu, dispus sa renunte la desert pentru echipa nationala

Cosmin Olaroiu are un salariu regesc in Emiratele Arabe Unite la Al Ahli si cu toate acestea si-a anuntat prietenii din tara ca este dispusa sa renunte la carat nisip in desert pentru a prelua echipa nationala a Romaniei. continuă pe Online Sport

Olaroiu, dispus sa renunte la tot pentru echipa nationala

Cosmin Olaroiu are un salariu regesc in Emiratele Arabe Unite la Al Ahli si cu toate acestea si-a anuntat prietenii din tara ca este dispusa sa renunte la tot pentru a prelua echipa nationala a Romaniei.

Cosmin Olaroiu, dispus sa renunte la tot pentru echipa nationala

Cosmin Olaroiu este dispus sa renunte la contractul cu Al Ahly, din Emiratele Arabe Unite, pentru echipa natioanala a Romaniei. Cel putin asta sustine seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Cosmin Contra, in carti la echipa nationala

Cosmin Contra este o varianta pentru a veni la echipa nationala, in cazul in care Victor Piturca va pleca.

SONDAJ Vreti antrenor roman sau strain la echipa nationala?

Va invitam sa votati in cadrul unui sondaj pe Forum, cu intrebarea: Vreti antrenor roman sau strain la echipa nationala? Antrenor strain inseamna din alta tara si care nu a antrenat niciodata in Romania. Tot aici puteti citi si comenta pe marginea plecarii lui Piturca.

Stancu egalul lui Balaci la echipa nationala

Prin cele doua goluri marcate Finlandei, marti seara, la Helsinki in preliminariile EURO 2016, atacantul Bogdan Stancu l-a egalat pe marele blond Ilie Balaci in clasamentul golgeterilor la echipa nationala a Romaniei.

Razvan Rat intra in Club 100 la echipa nationala. Doar patru jucatori au evoluat mai mult decat el sub tricolor

Fundasul lui PAOK Salonic va bifa marti, la meciul Finlanda - Romania ora 21. 45 TRV1) selectia cu numarul 100 la echipa nationala, el evoluand de 13 ani pentru prima reprezentativa.

Seful LPF crede ca plecarea lui Victor Piturca dezavantajeaza echipa nationala

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal nu vede cu ochi buni plecarea lui Victor Piturca de la echipa nationala de fotbal.

Razvan Rat joaca maine meciul cu numarul 100 la echipa nationala

Razvan Rat va juca, maine, meciul cu numarul 100 la echipa nationala. Asta daca va intra pe teren la meciul dintre Finlanda si Romania, din preliminariile Euro 2016. Rat este an cincilea jucator din istoria primei reprezentative care ajunge la 100 de jocuri in tricoul echipei nationale.

Ziua decisiva pentru plecarea lui Piturca. Neagoe s-a intalnit cu arabii

Selectionerul Victor Piturca se va intalni, joi, cu oficialii clubului Al Ittihad pentru a pune la punct detaliile preluarii echipei saudite si plecarea de la echipa nationala, dupa ratarea EURO 2014 si CM 2016.

Cine sunt fotbalistii din echipa nationala a Finlandei, urmatoarea adversara a Romaniei in grupele EURO 2016

Romania se pregateste pentru disputarea celui de-al treilea meci din grupa F, contand pentru EURO 2016. Selectionata lui Victor Piturca ocupa locul trei, la egalitate cu urmatoarea adversara si la doua puncte distanta de liderul Irlanda de Nord. DIn grupa mai fac parte Grecia, Ungaria si Insulele Feroe. Partida se va juca la Helsinki, marti, incepand cu ora 21.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )