Libnet.ro
UNICEF

23:30

Oleksandr Turcinov a fost insarcinat de Parlamentul ucrainean sa preia conducerea Cabinetului

B1 B1,
Oleksandr Turcinov a fost insarcinat de Parlamentul ucrainean sa preia conducerea Cabinetului

Oleksandr Turcinov, ales anterior in functia de presedinte al Legislativului, a fost insarcinat, sambata, de Verhovna Rada Parlament), sa preia conducerea Cabinetului, pana la formarea unui Guvern de. continuă pe B1

Parlamentul ucrainean a decis demiterea presedintelui. Ianukovici: Nu intentionez sa demisionez sau sa parasesc tara

Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, relateaza AFP. Suspendarea presedintelui ucrainean a fost decisa.

Apropiat al Iuliei Timosenko, desemnat ministru de Interne interimar de catre Parlamentul ucrainean

Parlamentul ucrainean l-a desemnat, sambata, pe un apropiat al opozantei Iulia Timosenko, Arsen Avakov, in functia de ministru de Interne interimar, relateaza AFP. Arsen Avakov a fost ales cu 275 de voturi.

Parlamentul ucrainean a adoptat o rezolutie privind eliberarea imediata a Iuliei Timosenko

Parlamentul ucrainean a adoptat, sambata, o rezolutie pentru eliberarea imediata a opozantei incarcerate Iulia Timosenko, relateaza AFP. Textul, care a fost adoptat cu 322 de voturi, prevede eliberarea.

UPDATE: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI si convocarea de alegeri prezidentiale

UPDATE 17:30 -Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, conform agentiei.

Ultima ora: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI.

Update: Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, conform agentiei Interfax. Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, a afirmat sambata la televiziune ca nu intentioneaza sa-si dea demisia, relateaza AFP si Reuters. Nu am intentia sa-mi dau demisia, a declarat Ianukovici, denuntand ceea ce el a numit o lovitura de stat in Ucraina. Initial, presa a relatat ca presedintele .

UPDATE: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI. Ianukovici: NU ACCEPT DECIZIA!

UPDATE18: 15 -Viktor Ianukovici nu accepta decizia prin care a fost demis de catre Verhovna Rada, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a presedintelui ucrainean, relateaza BBC News.

Iulia Timosenko ar urma sa fie eliberata, dupa ce Parlamentul ucrainean a votat un amendament al codului penal privind amnistierea

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko ar putea fi eliberat din inchisoare, dupa ce Parlamentul a amendat codul penal. Parlamentul Ucrainei a votat in favoarea modificarii unei legi prin care liderul opozitiei.

Parlamentul ucrainean a votat eliberarea Iuliei Timosenko

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko va fi eliberat din inchisoare, a decis Parlamentul cu 310 voturi in favoarea acestui lucru. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )