Libnet.ro
UNICEF

19:30

Parlamentul ucrainean a adoptat o rezolutie privind eliberarea imediata a Iuliei Timosenko

B1 B1,
Parlamentul ucrainean a adoptat o rezolutie privind eliberarea imediata a Iuliei Timosenko

Parlamentul ucrainean a adoptat, sambata, o rezolutie pentru eliberarea imediata a opozantei incarcerate Iulia Timosenko, relateaza AFP. Textul, care a fost adoptat cu 322 de voturi, prevede eliberarea. continuă pe B1

Ucraina: Declaratiile privind eliberarea Iuliei Timosenko au fost retractate

UPDATE: 15:03: Declaratiile privind eliberarea, sambata, din inchisoare a fostului premier ucrainean si lider al opozitiei Iulia Timosenko au fost retractate, relateaza Sky News. Informatiile initiale,.

Apropiat al Iuliei Timosenko, desemnat ministru de Interne interimar de catre Parlamentul ucrainean

Parlamentul ucrainean l-a desemnat, sambata, pe un apropiat al opozantei Iulia Timosenko, Arsen Avakov, in functia de ministru de Interne interimar, relateaza AFP. Arsen Avakov a fost ales cu 275 de voturi.

UPDATE: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI si convocarea de alegeri prezidentiale

UPDATE 17:30 -Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, conform agentiei.

Parlamentul ucrainean a decis demiterea presedintelui. Ianukovici: Nu intentionez sa demisionez sau sa parasesc tara

Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, relateaza AFP. Suspendarea presedintelui ucrainean a fost decisa.

Ultima ora: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI.

Update: Parlamentul ucrainean a decis, sambata, demiterea presedintelui Viktor Iankovici si convocarea de alegeri prezidentiale anticipate pentru 25 mai, conform agentiei Interfax. Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, a afirmat sambata la televiziune ca nu intentioneaza sa-si dea demisia, relateaza AFP si Reuters. Nu am intentia sa-mi dau demisia, a declarat Ianukovici, denuntand ceea ce el a numit o lovitura de stat in Ucraina. Initial, presa a relatat ca presedintele .

Parlamentul ucrainean a votat eliberarea Iuliei Timosenko

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko va fi eliberat din inchisoare, a decis Parlamentul cu 310 voturi in favoarea acestui lucru. Stire in curs de actualizare.

Iulia Timosenko ar urma sa fie eliberata, dupa ce Parlamentul ucrainean a votat un amendament al codului penal privind amnistierea

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko ar putea fi eliberat din inchisoare, dupa ce Parlamentul a amendat codul penal. Parlamentul Ucrainei a votat in favoarea modificarii unei legi prin care liderul opozitiei.

UPDATE: Parlamentul ucrainean A DECIS DEMITEREA PRESEDINTELUI. Ianukovici: NU ACCEPT DECIZIA!

UPDATE18: 15 -Viktor Ianukovici nu accepta decizia prin care a fost demis de catre Verhovna Rada, a anuntat sambata o purtatoare de cuvant a presedintelui ucrainean, relateaza BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )