Libnet.ro
UNICEF

19:16

Parlamentul ucrainean a votat eliberarea Iuliei Timosenko

B1 B1,
Parlamentul ucrainean a votat eliberarea Iuliei Timosenko

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko va fi eliberat din inchisoare, a decis Parlamentul cu 310 voturi in favoarea acestui lucru. Stire in curs de actualizare. continuă pe B1

Violentele din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat, bataie in Parlamentul de la Kiev. Se cere eliberarea Iuliei Timosenko

37: Opozitia de la Kiev a propus vineri in Parlament un proiect de lege vizand amnistirea manifestantilor si a cerut din nou eliberarea fostului premier Iulia Timosenko.

Ucraina: Parlamentul amendeaza codul penal, ceea ce ar putea conduce la eliberarea Iuliei Timosenko din inchisoare

Parlamentul Ucrainei a votat miercuri o lege care abroga articolul din Codul Penal in baza caruia a fost condamnata opozanta Iulia Timosenko, deschizand astfel, teoretic, calea eliberarii sale din inchisoare, scrie AFP.

Opozitia de la Kiev insista pentru eliberarea Iuliei Timosenko

Opozitia de la Kiev a propus vineri in Parlament un proiect de lege ce vizeaza amnistierea manifestantilor si a cerut din nou eliberarea fostului premier Iulia Timosenko. Trebuie sa votam nu doar pentru o lege.

Iulia Timosenko ar urma sa fie eliberata, dupa ce Parlamentul ucrainean a votat un amendament al codului penal privind amnistierea

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko ar putea fi eliberat din inchisoare, dupa ce Parlamentul a amendat codul penal. Parlamentul Ucrainei a votat in favoarea modificarii unei legi prin care liderul opozitiei.

Ucraina: Parlamentul a votat Constitutia din 2004, care reduce puterile presedintelui

Parlamentul ucrainean a votat vineri, cu o majoritate larga, in favoarea adoptarii Constitutiei din 2004, care acorda presedintelui puteri mai putin importante decat Constitutia actuala, relateaza AFP, citata de Mediafax .

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )