Libnet.ro
UNICEF

14:30

Olguta Vasilescu spune ca nu este exclus ca Victor Ponta sa fie noul ministru al Justitiei

Adevărul Adevărul,
Olguta Vasilescu spune ca nu este exclus ca Victor Ponta sa fie noul ministru al Justitiei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, ca este posibil ca fostul premier Victor Ponta sa preia postul de ministru al Justitiei. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu, intrebata daca Ponta ar putea face parte din Guvern: Este posibil

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, intrebata despre informatiile potrivit carora premierul Sorin Grindeanu s-ar fi intalnit cu fostul premier Victor Ponta, ca nu vede care este problema, iar intrebata daca Ponta ar putea face parte din Guvern, ea a raspuns ca este posibil.

Olguta Vasilescu, intrebata la B1 TV daca Ponta ar putea face parte din Guvern: Este posibil

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, intrebata despre informatiile potrivit carora premierul Sorin Grindeanu s-ar fi intalnit cu fostul premier Victor Ponta, ca nu vede care este problema, iar intrebata daca Ponta ar putea face parte din Guvern, ea a raspuns ca este posibil.

Olguta Vasilescu, intrebata daca Ponta intra in Guvern: E posibil (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii, a declarat, pentru B1 TV, ca nu vede care este problema in faptul ca premierul Sorin Grindeanu a discutat cu Victor Ponta. intrebata daca acesta din urma si-ar.

Victor Ponta, despre referendumul solicitat de presedintele Iohannis pe tema justitiei: Este un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca referendumul solicitat de Klaus Iohannis pe tema justitiei este un instrument de lupta politica total nedemocratic si toxic in contextul actual al Romaniei.

Cumnatul lui Victor Ponta, la instanta suprema: Masina primita de la firma lui Sova, folosita inainte de Ponta, mi-a fost furata

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat vineri in fata instantei supreme care judeca dosarul Turceni-Rovinari ca automobilul pe care il primise de la Casa de avocatura Sova si pe care il folosise si Ponta i-a fost furat, lucru de care l-a instiintat pe fostul premier. Cazul a fost investigat, din partea Omniasig, de Dan Hosu, sotul fostului procuror-sef al DIICOT Giorgiana Hosu, care a declarat, la randul lui, in fata instantei, ca este prieten cu Ponta si Sova, scrie News. ro.

Victor Ponta si Dan Sova, audiati in dosarul Turceni-Rovinari

Fostul premier Victor Ponta si fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova, ar putea fi audiati, vineri, de judecatorii Curtii Supreme, in dosarul Turceni-Rovinari. Deocamdata, in fata instantei a comparut doar Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta.

SURSE Premierul Grindeanu s-a intalnit cu Victor Ponta la Guvern/ Se adanceste ruptura de Liviu Dragnea?

Premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit astazi la Guvernul, au confirmat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Informatia a fost publicata initial de stiripesurse. ro, care sustine ca fostul premier si-ar dori sa-si faca prezenta in actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu. Intalnirea Grindeanu Ponta a avut loc pe fondul racirii relatiilor dintre liderul PSD si primul ministru. HotNews. ro a scris ca decizia abrogarii ordonantei 13 a fost luata unilateral de premierul Grindeanu, in ciuda opozitiei manifestate de Dragnea si Tariceanu.

Victor Ponta, intalnire cu Sorin Grindeanu la Palatul Victoria: Despre ce discuta fostul si actualul premier

Fostul premier Victor Ponta s-a intalnit luni, la Guvern cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, potrivit unor surse politice, informeaza Stiripesurse. ro. Ponta ar fi intrat in Palatul Victoria.

SURSE: Premierul Grindeanu s-a intalnit cu Victor Ponta la Guvern. RUPTURA de Liviu Dragnea se adanceste?

A fost o zi de luni plina de discutii politice cat se poate de interesante. Potrivit stiripesurse. ro. fostul premier Victor Ponta s-a aflat luni seara la Palatul Victoria, la o intrevedere cu premierul.

Romania a intrat definitiv in Epoca Urii.Victor Ponta TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA

Victor Ponta a fost destul de retras in aceasta perioada in care protestele au tinut si inca tin capul de afis al celor mai importante subiecte. Guvernul condus de Grindeanu a decis adoptarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )