Libnet.ro
UNICEF

04:40

Olguta Vasilescu STIA CE AVEA SA SE iNTAMPLE cu Guvernul: Am auzit acum o luna si jumatate ca se intentioneaza sa se formeze o noua majoritate

B1 B1,
Olguta Vasilescu STIA CE AVEA SA SE iNTAMPLE cu Guvernul: Am auzit acum o luna si jumatate ca se intentioneaza sa se formeze o noua majoritate

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguta Vasilescu a declarat intr-o emisiune televizata ca a auzit acum o luna si jumatate informatii privind o noua majoritate parlamentara, precum si anumite zvonuri. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, replica dupa declaratiile lui Grindeanu: Doar el credea ca e pe viata in scaunul acela

Ministrul demisionar al Muncii Lia Olguta Vasilescu constata ironic intr-o postare pe Facebook ca, dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale. Anterior, premierul a sustinut ca ministrul Muncii s-a numarat printre ministrii care au luat cuvantul in sedinta CEx spunand ca se stia ca actualul guvern este unul de tranzitie.

Olguta Vasilescu, despre Grindeanu: Doar el credea ca e pe viata in scaunul acela

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, scrie intr-o postare pe pagina sa de socializare ca se pare ca dintre toti ministrii guvernului, numai premierul nu stia ca semestrial se face o evaluare a implementarii programului de guvernare, noteazaAgerpres.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie sedinta CEx: Numai premierul nu stia ca se face o evaluare

Lia Olguta Vasilescu, ministru demisionar al Guvernului Grindeanu, l-a ironizat pe premier in privinta nestiintei acestuia in ceea ce priveste evaluarea activitatii Executivului. Se pare ca d.

Lia Olguta Vasilescu, ATAC DUR la Grindeanu: Se credea Premier pe VIATA

Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii,a facut public miercuri seara un mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook, in care afirma ca dintre toti membrii guvernului, doar premierul Sorin Grindeanu.

Lia Olguta Vasilescu il ataca pe premierul Sorin Grindeanu, dupa ce a anuntat ca nu va demisiona: Credea ca e pe viata in scaunul acela

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, in noaptea de miercuri spre joi, ca toti ministrii stiau ca se evalueaza trimestrial modul in care Cabinetul Grindeanu implementeaza programul de guvernare.

Lia Olguta Vasilescu a cerut demisia lui Grindeanu: Trebuie sa fie clar ca nu ne putem agata de scaun

Lia Olguta Vasilescu a cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Tocmai pentru ca va respect atat de mult as vrea sa nu va vad in rolul lui Zgonea. Cred ca trebuie sa fie clar ca nu ne putem.

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu: Stiu ca am trecut evaluarea

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, ca a trecut evaluarea elaborata de conducerea PSD asupra activitatii ministrilor in ce priveste respectarea programului de guvernare.

Lia Olguta Vasilescu ar fi anuntat angajatii din Ministerul Muncii ca PSD va cere remanierea tuturor ministrilor, cu trei exceptii. Cei trei ar urma sa demisioneze pentru a-l determina pe Grindeanu sa plece - surse

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ar fi spus azi intr-o sedinta la minister ca Liviu Dragnea si conducerea PSD vor cere demisia tuturor ministrilor, cu exceptia a trei ministri loiali lui Dragnea, care-si vor inainta singuri demisiile in semn de proteste fata de faptul ca premierul Grindeanu nu vrea sa plece singur, au declarat surse din PSD pentru HotNews. ro.

Lia Olguta Vasilescu sfideaza criticile privind legea salarizarii: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine, in ciuda criticilor primite cu privire la Legea salarizarii unitare, ca presedintele Klaus Iohannis nu are vreun motiv sa trimita actul normativ inapoi.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are motiv sa retrimita Legea salarizarii unitare la Parlament

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la Parlament, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu are motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )