Libnet.ro
UNICEF

18:30

OLIMPIADA. Calificare spectaculoasa a Corinei Caprioriu la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Calificare spectaculoasa a Corinei Caprioriu la RIO 2016

Sportiva romana Corina Caprioriu, vicecampioana olimpica la Londra, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale categoriei 57 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a. continuă pe Antena3

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, calificare la pas la RIO 2016

Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-au aratat optimisti dupa debutul victorios la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, 6-3, 6-2 cu argentinienii Federico Delbonis/Guillermo.

OLIMPIADA. Andreea Chitu, invinsa in sferturi la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez Spania). In.

OLIMPIADA. Surorile Williams, eliminate la RIO 2016

Jucatoarele americane Serena si Venus Williams, campioanele olimpice en titre, au fost eliminate in primul tur al probei de dublu feminin din cadrul turneului olimpic de tenis al.

OLIMPIADA. Calificare miraculoasa a unui roman la RIO 2016

Jucatorul roman de tenis de masa Ovidiu Ionescu a reusit o victorie spectaculoasa cu scorul de 4-1 11-9, 5-11, 12-10, 16-14, 11-7) in fata austriacului Robert Gardos, duminica, in turul al.

Florin Mergea si Horia Tecau, calificare lejera in turul secund la Rio 2016

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a debutat cu dreptul la Jocurile Olimpice, tenismenii nostri calificandu-se usor in turul al doilea.

OLIMPIADA. Monica Niculescu, calificare lejera in turul doi la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, sambata, in runda a doua a probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3.

OLIMPIADA. Soc in tenisul mondial feminin la RIO 2016

Jucatoarea poloneza de tenis Agnieszka Radwanska, locul cinci mondial, a fost eliminata in primul tur la competitia de tenis de la Rio de Janeiro, fiind invinsa, scor 6-4, 7-5, de sportiva chineza.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu a fost invinsa de brazilianca Erika Miranda, duminica, in recalificarile categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chitu, cea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )