Libnet.ro
UNICEF

13:16

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia. continuă pe Antena3

OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu a fost invinsa de brazilianca Erika Miranda, duminica, in recalificarile categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chitu, cea.

OLIMPIADA. Andreea Chitu, invinsa in sferturi la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez Spania). In.

OLIMPIADA. Soc in tenisul mondial feminin la RIO 2016

Jucatoarea poloneza de tenis Agnieszka Radwanska, locul cinci mondial, a fost eliminata in primul tur la competitia de tenis de la Rio de Janeiro, fiind invinsa, scor 6-4, 7-5, de sportiva chineza.

OLIMPIADA. Monica Niculescu, calificare lejera in turul doi la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, sambata, in runda a doua a probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3.

OLIMPIADA. Irina Begu, eliminata in primul tur la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa surprinzator de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3, duminica, in runda inaugurala a probei de simplu la Jocurile Olimpice de la.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

OLIMPIADA. Un cunoscut boxer a fost arestat la RIO 2016 pentru tentativa de viol

Hassan Saada, un boxer care face parte din lotul Marocului, a fost arestat de politia din Rio dupa ce ar fi incercat sa violeze doua cameriste din satul olimpic, scrie ziarulring. ro. Potrivit presei locale,.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

OLIMPIADA. Mesaj minunat al Catalinei Ponor de la RIO 2016

Gimnasta Catalina Ponor a marturisit, pe pagina sa de Facebook, ca se simte mandra si fericita ca a fost portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )