Libnet.ro
UNICEF

08:00

OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu a fost invinsa de brazilianca Erika Miranda, duminica, in recalificarile categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chitu, cea. continuă pe Antena3

OLIMPIADA. Andreea Chitu, invinsa in sferturi la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez Spania). In.

Andreea Chitu in cursa pentru medalie la judo

Judoka Andreea Chitu a inceput cu dreptul ascensiunea pe tatami pentru obtinerea unei medalii, duminica, la categoria 52 kg.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

RIO 2016. Andreea Chitu a fost invinsa in sferturile de finala la JUDO

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez.

Rio 2016: Greseala uriasa a Andreeei Chitu, ratare a drumului spre bronz in ultimele secunde

Judoka Andreea Chitu s-a oprit in sferturile de finala ale categoriei 52 kg la Jocurile Olimpice de la Rio. Duminica seara a jucat in recalificari, insa a pierdut meciul in ultima secunda dintr-o greseala uriasa si nepermisa.

Andreea Chitu eliminata in sferturi la judo. Lupta in recalificari pentru bronz

Judoka Andreea Chitu s-a oprit in sferturile de finala ale categoriei 52 kg la Jocurile Olimpice de la Rio.

Debut cu dreptul pentru judoka Andreea Chitu, la categoria 52 de kilograme

Judoka Andreea Chitu, legitimata la Steaua Bucuresti, a debutat cu dreptul la Jocurile Olimpice. Ea a invins-o Laura Gomes si s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 52 de kilograme, prin ippon, dupa 2 minute si 9 secunde.

Andreea Chitu, invinsa in sferturile de finala ale categoriei 52 kilograme

Judoka Andreea Chitu a fost invinsa, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 de kilograme, dupa ce a fost invinsa de sportiva italiana Odette Giuffrida.

Andreea Chitu, invinsa in sferturile de finala ale categoriei 52 kilograme. Ea a pierdut si in recalificarile pentru bronz!

Judoka Andreea Chitu a fost invinsa, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 de kilograme, dupa ce a fost invinsa de sportiva italiana Odette Giuffrida.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )