Libnet.ro
UNICEF

11:01

OLIMPIADA. Calificare miraculoasa a unui roman la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Calificare miraculoasa a unui roman la RIO 2016

Jucatorul roman de tenis de masa Ovidiu Ionescu a reusit o victorie spectaculoasa cu scorul de 4-1 11-9, 5-11, 12-10, 16-14, 11-7) in fata austriacului Robert Gardos, duminica, in turul al. continuă pe Antena3

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, calificare la pas la RIO 2016

Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-au aratat optimisti dupa debutul victorios la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, 6-3, 6-2 cu argentinienii Federico Delbonis/Guillermo.

OLIMPIADA. Andreea Chitu, invinsa in sferturi la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a invins-o pe Laura Gomez Spania). In.

Florin Mergea si Horia Tecau, calificare lejera in turul secund la Rio 2016

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a debutat cu dreptul la Jocurile Olimpice, tenismenii nostri calificandu-se usor in turul al doilea.

OLIMPIADA. Monica Niculescu, calificare lejera in turul doi la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, sambata, in runda a doua a probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

OLIMPIADA. Un jucator celebru de tenis, victima unui incident la RIO 2016

Cu cateva ore inainte de a-l infrunta duminica pe Novak Djokovic in primul tur al Jocurilor de la Rio, tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro a ramas blocat 40 de minute intr-un.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

OLIMPIADA. Andreea Mitu va juca si la simplu la RIO 2016

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu a inlocuit-o pe sarboaica Jelena Jankovic in proba de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, a anuntat Federatia.

OLIMPIADA. Andreea Chitu, esec major la RIO 2016

Judoka romana Andreea Chitu a fost invinsa de brazilianca Erika Miranda, duminica, in recalificarile categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Chitu, cea.

OLIMPIADA. Un cunoscut boxer a fost arestat la RIO 2016 pentru tentativa de viol

Hassan Saada, un boxer care face parte din lotul Marocului, a fost arestat de politia din Rio dupa ce ar fi incercat sa violeze doua cameriste din satul olimpic, scrie ziarulring. ro. Potrivit presei locale,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )