Libnet.ro
UNICEF

05:45

Oltchim are din nou petitori din China. Administratorul judiciar, Gheorghe Piperea, lauda abilitatile tehnologice ale chinezilor

Adevărul Adevărul,
Oltchim are din nou petitori din China. Administratorul judiciar, Gheorghe Piperea, lauda abilitatile tehnologice ale chinezilor

Reprezentantii unei companii chineze de petrochimie se vor intalni saptamana viitoare cu administratorii judiciari ai Oltchim, fiind interesati sa cumpere societatea de stat, dar si sa exploateze in Romania titei, din care rezulta materiile prime necesare functionarii combinatului. continuă pe Adevărul

Fara numar! Fotbalistul Wayne Rooney va fi din nou tata

Wayne Rooney are din nou motive de bucurie. Atacantul echipei Manchester United si al Nationalei Angliei se pregateste sa devina pentru a treia oata tata.

Legea asigurarii obligatorii a locuintelor a fost modificata din nou: Asiguratorii nu pot incheia asigurari facultative pentru o locuinta care nu are incheiata in prealabil o asigurare obligatorie

Legea privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor a fost modificata din nou, in aceasta luna, prin introducerea unui alineat potrivit caruia asiguratorii nu pot incheia asigurari facultative pentru o locuinta care nu are incheiata in prealabil o asigurare obligatorie. Noua lege care modifica si completeaza Legea 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, inundatiilor si alunecarilor de teren, a fost adoptata luna trecuta in Parlament, promulgata de Presedintele Klaus Iohannis in data de 2 iulie si publicata in Monitorul Oficial in 6 iulie 2015.

O tanara a uitat cum a fost la nunta sa, asa ca se va casatori din nou

Doi tineri din statul american Tennessee, se vor casatori din nou pe 1 august, atunci cand implinesc un an de la nunta. Justice si Jeremy Stamper, in varsta de 20 repectiv 21 de ani, au luat aceasta decizie.

Peter Andre renunta din nou la burlacie. Cu noroc de aceasta data?

Peter Andre este gata din nou de nunta. Cantaretul se va casatori cu logodnica lui, Emily MacDonagh, in Exeter, in cursul zilei de sambata.

Cancerul a recidivat! Leo Iorga, din nou pe patul de spital

Veste trista pentru fanii trupei Pact. Leo Iorga, vocalistul grupului rock, a ajuns din nou pe mana medicilor dupa ce cancerul a recidivat.

S-a RUPT din nou filmul pentru Bourceanu. A suferit o noua accidentare grava

Alexandru Bourceanu s-a accidentat din nou, o data ce a revenit in Turcia de la Steaua. Mijlocasul s-a lovit din nou la genunchi in timpul unui antrenament, iar in functie de verdictul medicilor el ar putea absenta de pe teren pana la 6 luni de zile.

Miley Cyrus, din nou provocatoare. S-a pozat cu sanii goi

Are o manie in a se face remarcata in fiecare zi si deocamdata Miley Cyrus reuseste acest lucru.

Caru' cu Vedete: Gigi Becali vrea sa-l salveze pe romanul condamnat la moarte in Malaysia: Ma intorc cu el liber; Jennifer Lawrence si Chris Martin s-au impacat; Capatos il ataca, din nou, pe Madalin Ionescu: Noi nu tragem in disperare de...

Kate Hudson si Kate Winslet, aventuri in salbaticie alaturi de Bear Grylls Running Wild with Bear Grylls este unul dintre cele mai populare reality show-uri din intreaga lume. Michael Douglas - Cu familia, pe covorul rosu, la Londra La putin timp dupa ce si-a pierdut mama, Michael Douglas si facut aparitia la Londra pentru.

Pietele internationale cresc din nou

Actiunile de pe pietele europene au urmat un curs pozitiv ieri, investitorii speculand ca efectele crizei din Grecia nu se vor raspandi.

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap din Braila, din nou in formula completa

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap din Braila functioneaza din nou in formula completa, dupa ce au ramas doua posturi vacante. Decizia de formare a noii comisii a fost luata de autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )