Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS, acuzata de conspiratie cu Ministerul Sanatatii din Italia pentru a elimina un raport privind pandemia

Antena3 Antena3,
OMS, acuzata de conspiratie cu Ministerul Sanatatii din Italia pentru a elimina un raport privind pandemia

Organizatia Mondiala a Sanatatii a fost acuzata ca a conspirat cu Ministerul Sanatatii din Italia pentru a elimina un raport care dezvaluie gestionarea defectuoasa la inceputul pandemiei Covid-19. continuă pe Antena3

Scandal urias in Italia: OMS, acuzata ca a conspirat cu guvernul sa ascunda un raport incriminator privind gestionarea pandemiei Organizatia incearca sa blocheze ancheta procurorilor italieni

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a fost acuzata ca a conspirat cu ministerul sanatatii italian pentru a bloca un raport care dezvaluia gestionarea proasta a pandemiei de catre guvernul de la Roma in primul val de COVID-19, relateaza The Guardian.

Aproape 900 de viitoare centre de vaccinare pentru COVID-19, identificate de Ministerul Sanatatii

302 viitoare centre de vaccinare pentru demararea imunizarii personalului medical au fost identificate in unitati sanitare si alte 597 de centre in alte spatii, in afara unitatilor sanitare, pentru etapele II si III ale campaniei de vaccinare, anunta Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii: 900 centre de vaccinare impotriva COVID-19

Ministerul Sanatatii a anuntat ca au fost identificate 302 de centre de vaccinare impotriva COVID-19 in unitati sanitare pentru a demara imunizarea personalului medical si 597 centre, in alte spatii, in afara unitatilor sanitare pentru etapele de vaccinare II si III.

Ultimele 540 de mii de doze de vaccin pentru campania de vaccinare gratuita impotriva gripei, livrate de Ministerul Sanatatii catre DSP-uri

Ministerul Sanatatii anunta ca finalizeaza distributia dozelor de vaccin gripal achizitionate pentru derularea campaniei de vaccinare antigripala din sezonul 2020-2021. Ultimele 540. 000 doze de vaccin gripal vor ajunge astazi si maine la directiile de sanatate publica si, mai apoi, in cabinetele medicilor de familie pentru continuarea imunizarii persoanelor cu risc ridicat de imbolnavire.

Ministerul Sanatatii finalizeaza distributia dozelor de vaccin gripal

Ministerul Sanatatii finalizeaza distributia dozelor de vaccin gripal achizitionate pentru derularea campaniei de vaccinare antigripala din sezonul 2020-2021.

Ministerul Sanatatii a trimis Inspectorii sanitari la Victor Babes

Inspectorii sanitari de stat din cadrul DSP Bucuresti vor efectua o evaluare a procedurilor operatio.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )