Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Sanatatii: 900 centre de vaccinare impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: 900 centre de vaccinare impotriva COVID-19

Ministerul Sanatatii a anuntat ca au fost identificate 302 de centre de vaccinare impotriva COVID-19 in unitati sanitare pentru a demara imunizarea personalului medical si 597 centre, in alte spatii, in afara unitatilor sanitare pentru etapele de vaccinare II si III. continuă pe Adevărul

Cate centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona in judetul Gorj

11 centre de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona la nivelul judetului Gorj. Hotararea a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Aproape 900 de viitoare centre de vaccinare pentru COVID-19, identificate de Ministerul Sanatatii

302 viitoare centre de vaccinare pentru demararea imunizarii personalului medical au fost identificate in unitati sanitare si alte 597 de centre in alte spatii, in afara unitatilor sanitare, pentru etapele II si III ale campaniei de vaccinare, anunta Ministerul Sanatatii.

Ultimele 540 de mii de doze de vaccin pentru campania de vaccinare gratuita impotriva gripei, livrate de Ministerul Sanatatii catre DSP-uri

Ministerul Sanatatii anunta ca finalizeaza distributia dozelor de vaccin gripal achizitionate pentru derularea campaniei de vaccinare antigripala din sezonul 2020-2021. Ultimele 540. 000 doze de vaccin gripal vor ajunge astazi si maine la directiile de sanatate publica si, mai apoi, in cabinetele medicilor de familie pentru continuarea imunizarii persoanelor cu risc ridicat de imbolnavire.

Ministerul Sanatatii finalizeaza distributia dozelor de vaccin gripal

Ministerul Sanatatii finalizeaza distributia dozelor de vaccin gripal achizitionate pentru derularea campaniei de vaccinare antigripala din sezonul 2020-2021.

MINISTERUL SANATATII: Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina au fost instiintate privind sistarea incalzirii si a apei calde

Ministerul Sanatatii a precizat, vineri seara, ca Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina au fost instiintate de Termoenergetica privind sistarea incalzirii si a apei calde, pana la ora 24. 00, in urma unor avarii.

Marea Britanie va incepe marti campania de vaccinare impotriva Covid-19

Marea Britanie va incepe campania de vaccinare anti-Covid-19 de marti, fiind un moment istoric, spune ministrulSanatatii Matt Hancock, potrivit AFP. Marea Britanie estein acest moment,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )