Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS: Virusul Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMS: Virusul Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane

Epidemia de febra hemoragica Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane in Africa, conform unui nou bilant anuntat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Anuntul public facut de OMS despre Ebola. Virusul a omorat 887 de persoane. Acesta este ultimul bilant

Epidemia de febra hemoragica cauzata de virusul Ebola a provocat moartea a 887 de persoane in Africa, potrivit unui nou bilant facut public luni de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Acest bilant mai.

Expert: Virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida in masa

Un expert de la Universitatea Cambridge sustine ca virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida numeroase persoane in Marea Britanie. Expertul in antropologie.

Bomba biologica cu virusul Ebola

Teroristi ar putea crea o bomba biologica cu virusul Ebola, potrivit unui expert de la Universitatea Cambridge, citat de Daily Mail.

Cel putin 285.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din Ucraina

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, anunta un oficial al Natiunilor Unite, citat de AFP. Autoritatile ucrainene au inregistrat pana.

Atac terorist in Ierusalim. Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in actul criminal

Cel putin doua persoane au murit si alte sase au fost ranite in ceea ce pare a fi un atac terorist, in Ierusalim. Un barbat neidentificat s-ar fi urcat intr-un excavator cu care a lovit de mai multe ori un.

Locuitorii Kievul au ramas fara apa calda cel putin pana in octombrie, dupa ce Rusia a stopat exporturile de gaze naturale

Toti locuitorii Kievului au ramas, incepand de luni, fara apa calda, o situatie care va dura cel putin pana in octombrie, din cauza crizei economice si a taierii aprovizionarii cu gaze, scrie AFP.

Virusul Ebola va ajunge AZI in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Epidemia Ebola provoaca panica la nivel inalt! Liderii africani s-au reunit de urgenta pentru a discuta pe marginea acestui subiect, in vreme ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca ia in.

Virusul Ebola a AJUNS in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Epidemia Ebola provoaca panica la nivel inalt! Liderii africani s-au reunit de urgenta pentru a discuta pe marginea acestui subiect, in vreme ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca ia in.

Autoritatile sanitare din SUA, speriate de virusul Ebola. Au ridicat alerta sanitara la cel mai inalt nivel

Autoritatile sanitare din SUA au ridicat, miercuri, alerta sanitara la cel mai mare nivel, pentru a raspunde mai eficient epidemiei de Ebola, relateaza AFP. Aceasta activare ne permite sa mobilizam resursele.

Virusul Ebola, o conspiratie guvernamentala. Oamenii au ajuns sa fuga din spitale de teama

Un medic britanic care lucreaza in Sierra Leone a descris ororile la care el si echipa sa au asistat de la izbucnirea epidemiei de Ebola, dezvaluind reticenta pe care au intampinat-o din partea localnicilor, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )