Libnet.ro
UNICEF

18:45

Virusul Ebola a AJUNS in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Antena3 Antena3,
Virusul Ebola a AJUNS in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Epidemia Ebola provoaca panica la nivel inalt! Liderii africani s-au reunit de urgenta pentru a discuta pe marginea acestui subiect, in vreme ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca ia in. continuă pe Antena3

Virusul Ebola va ajunge AZI in Europa. OMS vrea sa declare stare de URGENTA INTERNATIONALA

Epidemia Ebola provoaca panica la nivel inalt! Liderii africani s-au reunit de urgenta pentru a discuta pe marginea acestui subiect, in vreme ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca ia in.

Virusul Ebola, in Europa: Prima persoana infectata cu acest virus in Africa a fost repatriata in Spania

Un preot spaniol de 75 de ani care s-a infectat cu virusulEbola in Liberia a fost repatriat, joi, scrie AFP. Barbatul a fost adus la bordul unui avion militar, potrivit Ministerului spaniol al Apararii. Miguel.

Bomba biologica cu virusul Ebola

Teroristi ar putea crea o bomba biologica cu virusul Ebola, potrivit unui expert de la Universitatea Cambridge, citat de Daily Mail.

Expert: Virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida in masa

Un expert de la Universitatea Cambridge sustine ca virusul Ebola ar putea fi folosit de teroristi pentru a crea o arma capabila sa ucida numeroase persoane in Marea Britanie. Expertul in antropologie.

OMS: Virusul Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane

Epidemia de febra hemoragica Ebola a provocat moartea a cel putin 932 de persoane in Africa, conform unui nou bilant anuntat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, relateaza AFP.

Virusul Ebola, o conspiratie guvernamentala. Oamenii au ajuns sa fuga din spitale de teama

Un medic britanic care lucreaza in Sierra Leone a descris ororile la care el si echipa sa au asistat de la izbucnirea epidemiei de Ebola, dezvaluind reticenta pe care au intampinat-o din partea localnicilor, .

Autoritatile sanitare din SUA, speriate de virusul Ebola. Au ridicat alerta sanitara la cel mai inalt nivel

Autoritatile sanitare din SUA au ridicat, miercuri, alerta sanitara la cel mai mare nivel, pentru a raspunde mai eficient epidemiei de Ebola, relateaza AFP. Aceasta activare ne permite sa mobilizam resursele.

Care sunt zonele care ar trebui EVITATE. MAE a emis o avertizare de calatorie: Virusul Ebola este prezent aici

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Africa de vest din cauza epidemiei de Ebola din regiune. Cetatenii romani care calatoresc in Africa in urmatoarea perioada ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )